Blago mu se! Ovo je ubjedljivo najzgodniji znak u Zodijaku

Htjeli mi to da priznamo ili ne, horoskopski znak utiče čak i na našu ljepotu

strr1

Horoskopski znak određuje i naš fizički izgled, pa tako Strijelci važe za najzgodnije pripadnike Zodijaka. A zbog čega su oni toliko atraktivni i zašto im niko ne može odoljeti?

Strijelac je prosječne visine, sportske građe, ali taj prirodni dar može lako da pokvari prekomjernim uživanjem u hrani. Ima pomalo duguljasto lice, oblo čelo i izražene svijetle oči. Voli da se oblači sportski i jednostavno.

Pa, zašto onda svi lude za njim?

Strijelca krasi sklonost ka različitim aktivnostima, nemiran duh i vječita potraga za uzbuđenjima. Njegov hedonistički pristup životu ga može voditi ka pretjerivanju u hrani i piću ali je i dalje očaravajuće izražajan.

Osim što dobro izgleda, Strijelac radi na sebi, jako je inteligentan, a u poznim godinama pati od senilnosti. Zbog njegovog širokog osmijeha i živahnosti, mnogi su spremni da mu oproste gomilu nepromišljenih stvari koje je u stanju da izgovori bez imalo takta. Ali, nikad iz zle namjere,

Strijelac nije maliciozan i govori samo ono što stvarno misli.

Strijelci su pravi idealisti i često se zanose idejama univerzalne ljubavi i mira u svijetu. Veoma su društveni i otvoreni i imaju fantastičan smisao za humor i neumorno pričaju. Pokreti su im jako brzi, mada često umiju da budu i pomalo trapavi. Kada primjete da ljudi pokušavaju da iskoriste njihovu velikodušnost, nemilosrdno ih postavljaju na svoje mjesto.

Strijelac voli rizik jer u njemu uživa. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspjeh poslije rizičnog poteza. Ne podnose autoritet i uvijek su spremni za nove društvene pobune. Ponekad su neodgovorni, djetinjasti i odbijaju da prihvate ozbiljnost života. Vječiti su optimisti, a osim toga, vole slobodu i prosto ih ne drži mjesto.

Najljepše žene rođene u znaku Strijelca su Jane Fonda, Cristina Aguilera, Taira Benks, Mila Jovovich, Katie Holmes …

Najljepši muškarci rođeni u znaku Strijelca su Brad Pitt, Jim Morrison, Jay Z, Kirk Douglas, Jimmy Hendrix, Bruce Lee, Ben Stiller, John Malkovich …

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti