Bivši astronaut: “Vlada SAD-a i Vatikan znaju za vanzemaljce”

Bivši američki astronaut Edgar Dean Mitchell, šesti čovjek koji je hodao po Mjesecu, tvrdi da američka Vlada i Vatikan znaju za postojanje vanzemaljaca, koji prema njegovim riječima žele da sa Zemljanima podijele “nultu tačku energije”.

List Sun navodi da je u mailu, koji je objavio Wikileaks, bivši astronaut poručio američkom političaru Johnu Podesti, saradniku Billa i Hillary Clinton, da Vatikan zna da vanzemaljci postoje.

– Prijateljski vanzemaljci žele da pomognu čovječanstvu da bolje živi, ali se plaše naše nasilne tendencije – piše u Edgarovom mailu uz objašnjenje: “S obzirom na to da se rat u svemiru zahuktava, osjećam da bi trebalo da budete svjesni nekoliko faktora, pošto vam ih saopštim putem skypea”.

Mitchell otkriva da “blagonakloni vanzemaljci” žele da podijele “nultu tačku energije” sa ljudima na Zemlji. Ova tehnologija bi mogla da otvori mogućnosti izvlačenja energije iz praznog prostora.

On upozorava da vanzemaljci neće tolerisati bilo kakav oblik vojnog nasilja na planeti ili u svemiru.

Edgar Dean Mitchell u jednom od svojih mailova spominje ženu po imenu Terri Mansfield, koju opisuje kao direktora specijalnih mirovnih snaga za vanzemaljsku inteligenciju.

Izvor: avaz.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti