BILA JE NAJLJEPŠA ŽENA SFRJ I PALA JE NA ŠARM LEGENDE CRVENE ZVEZDE – Džaja o ljubavi sa prelijepom Hrvaticom: “Čuli smo se i nakon njene udaje!”

Iako u to vrijeme nisu postojali tabloidi, kao “bomba” odjeknula je vijest da je slavni fudbaler osvojio srce Miss Jugoslavije 1968. – prelijepe Dubrovčanke Ivone Puhiere.

Ovaj mladi ljubavni par bio je jako zanimljiv medijima u to vrijeme. Navodno, prelijepa Ivona je bila luda za srpskim fudbalerom, nije krila da zbog njega navija za Crvenu Zvezdu, a njen otac se nadao da će mu sjajni fudbaler biti zet.

“Oni se vole, a i ja volim Dragana. Koliko sam vidio, Dragan je iskren, dobar i lijep mladić. Naravno, i odličan fudbaler. Ne znam da li će se vjenčati. On meni još ništa nije rekao, a hoće li, to ćemo vidjeti. Meni lično ne bi bilo mrsko da se oni vjenčaju”, rekao je jednom prilikom Ivonin otac.

U intervjuu za hrvatski “Večernji list” Džaja se prisjetio ljubavi iz mladosti i otkrio jedan zanimljiv detalj.

“Bila mi je djevojka. Vrlo lijepa. Ja mlad. Dešavalo se da se čujemo i nakon udaje. Sada imam suprugu Branku, dvije kćerke i unuka Luku. Jako smo sretna porodica i dobro živimo u Srbiji”, rekao je Džajić.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti