BILA JE NAJLJEPŠA DJEVOJČICA NA SVIJETU I STALNO JE IŠLA U SOLARIJUM: Danas, o njenom izgledu svi pričaju! (FOTO)

Thylane Blondeau, najlepša djevojčica na svijetu, koja se proslavila prije desetak godina reklamnim kampanjama, danas je odrasla, a medijima je i dalje jako zanimljiva.

curica2

Lijepa Thylane, koja je 2007. proglašena najljepšom djevojčicom na svijetu, izrasla je u prekrasnu djevojku za koju se otimaju modne kuće i poznati kozmetički brendovi. Uz to prošle je godine osvojila laskavu titulu najljepšeg lica svijeta.


View this post on Instagram

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Njen je život od malih nogu drugačiji, dinamičniji i obilježen raznim snimanjima širom svijeta.

Danas ova 18-godišnja Francuskinja takođe izgleda nevjerovatno i niže poslovne uspjehe, ali sama kreira svoj raspored, pa je u svemu pronašla vremena za ljubav. Kao i većina njenih vršnjaka, trenutno prolazi slatku tinejdžersku ljubav. Ona s novim dečkom koji je do sada bio nepoznat javnosti uživa na odmoru na Karibima.

Njegovo ime je Milan Merit i u vezi su od januara ove godine. Sudeći po najnovijim paparazzi fotografijama s plaže par ne može biti sretniji.

Zaigrani i zaljubljeni uživali su na pješčanoj plaži, a poglede okupljenih posebno je privlačila zgodna brineta koja izgleda nevjerovatno dobro.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti