Američka vlada dvije sedmice pratila NLO. Onda su poslali pilote …

Dva amerčka pilota tvrde da su vidjeli NLO tokom vojnog treninga još 2004. godine.

nlo

Komandant David Fravor i poručnik Jim Slaight kažu da su vidjeli i pratili neidentifikovan leteći objekat koji je nestao brzinom koju nikada to tada nisu vidjeli.

Njih dvojica nalazili su se 100 milja od obale San Dijega (SAD) u različitim lovcima F/A-18F Super Hornets kada su locirali objekat koji je američka vlada prethodno pratila dvije sedmice.

Dokumenta sa njihovim izjavama Pentagon je prije nekoliko dana pustio u javnost, a letjelicu je prvo primijetio vojni nosač aviona, nakon čega su poslata dva lovca kako bi provjerili da li nosi oružje.

Letjelica je bila dugačka oko 13 metara, a uprkos mirnom danu moglo se čuti kako “lomi” more zbog nevjerovatne brzine kojom je letjela.

Kada su se spustili niže da ga pogledaju, objekat je počeo da ubrzava “strašnom brzinom koju nikada do tada nisu vidjeli.”

“Naređeno nam je da odemo 60 milja dalje do druge lokacije. Kada smo bili na 40 milja, ova stvar je već stigla na našu lokaciju. Nestali su dok smo mi stigli. Nemam pojma šta smo vidjeli. Letjelica nije imala nikakve šiljke, krila i zasjenila je naš F-18. Želio bih da letim jednom takvom letjelicom”, ispričao je komandant Fravor u svom izvještaju.

Izvor: b92.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti