Al Bielek, putnik kroz vrijeme: “Proveo sam 6 nedjelja u 2137. godini i vidio svjetski rat”

Al Bielek je opisao 6 nedjelja provedenih u 2137. godini i 2 godine koje je proveo u 2749. godini. Zapanjujuće je to što se sve odigralo 1943. prije 78 godina. Cijeli događaj se ne bi ni pominjao da se u međuvremenu nije obistinilo sve što je Bielek vidio. Ovi zapisi su objelodanjeni decenijama ranije. Treba dodati i to da sve ovo ne bi trebalo da bude čudno jer su američki eksperimenti sa manipulacijom vremenom i teleportacijom materije, započeli u to vrijeme.

Važno je naglasiti da se mnogi događaji, za koje je on rekao da će se desiti u budućnosti, trenutno događaju. Novi svjetski poredak i katastrofalna promjena klime su samo neki od njih. Tek nas očekuje svjetski rat i redukovanje stanovništva. Nažalost, ako se bude obistinila i redukcija stanovništva, ostaće nas samo 300 miliona.

Montauk projekat predstavlja niz tajnih projekata vlade SAD koji su sprovedeni u Kampu heroja, vazduhoplovnoj stanici Montauk ili na Long Islandu u cilju razvijanja psiholoških ratnih tehnika i egzotičnih istraživanja koja uključuju putovanje kroz vrijeme.

Al je opisao čega se sjeća nakon što je 13. avgusta 1943. (datum Filadelfijskog eksperimenta) godine otputovao u budućnost na U.S.S. Eldridge-u.

On je sa svojim bratom, Duncan Cameronom, završio u bolnici u budućnosti gdje se šest nedjelja oporavljao od povreda od zračenja.

Medicinski sistem u budućnosti koristio je vibracione i svjetlosne tretmane.

Na TV-u su se nalazili isključivo edukativni program i vijesti.

Tada je zapazio da su promjene na Zemlji uzrokovale razne geografske promjene koje su počele tokom 21. vijeka i trajale do 2025. godine.

Obale i unutrašnjost SAD i Evrope drastično su se promijenili u odnosu na danas.

Nivo vode je porastao i Florida se u velikoj mjeri smanjila. Grad Atlanta se nalazilo samo 4,5 kilometra od okeana. Mississippi je proticao kroz unutrašnjost. Velika jezera su postala jedno veliko jezero.

Infrastruktura SAD se raspala. SAD i Kanada više nisu posmatrane kao nacije.

U 2137. godini je postojao neki labavi oblik vojnog zakona.

Centralne vlasti nije bilo.

Magnetni polovi Zemlje su počeli da se mijenjaju, ali je napravljen vještački pol koji je spriječio kolaps i obrtanje magnetnih polova.

Al Bielek

Svjetsko stanovništvo je redukovano na 300 miliona. Stanovništvo SAD je iznosilo oko 50 miliona.

On tvrdi da je vlada SAD između 1954. i 2000. godine radila sa vanzemaljcima, sakupljajući njihovu tehnologiju.

Problemi su počeli između 2003. i 2005. godine. Novi svjetski poredak je počeo da preuzima planetu i razvio se rat. U nekom momentu nastao je rat u kojem su se Rusi i Kinezi borili protiv SAD i Evrope. Brojni gradovi u SAD su uništeni. Novi svjetski poredak se raspao.

Vlada već danas posjeduje tehnologiju koja bi smanjila štetu od zračenja i nuklearnog otpada za par dana, ali odbija da je iskoristi iz političkih razloga. U budućnosti će se ta tehnologija iskoristiti za raščišćavanje zračenja preostalog od Trećeg svjetskog rata.

Bielek se zatim, neobjašnjivo, našao u 2749. godini gdje je proveo dvije godine. Tamo su postojali gradovi na kopnu ali i u vazduhu. Gradovi u vazduhu su mogli da se pomjeraju na bilo koje mjesto na Zemlji. Nije postojala vlast. Cijelim svijetom je upravljao Kompjuterski sistem sa vještačkom inteligencijom koji je komunicirao telepatski.

Struktura društva je bila socijalistička u potpunosti i vodilo se računa o preživljavanju i potrebama svakog pojedinca.

On se zatim vratio u 2137. godinu gdje je pokupio Duncana i vratio se u 1983. godinu.

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti