7 stvari kojima uvijek trebate reći: Da!

Ponekad je stvarno teško odoliti nekim stvarima. Možda ćete poslije žaliti ili čak imati i grižnju savjesti, ali znate da to morate uraditi zbog svog zdravlja, a na kraju i – zdravog razuma.

E dobro! A sad zaboravite o ovim slučajevima za jednu sekundu. Odgovarati potvrdno na svaki od sljedećih upita će biti  jako, jako dobra stvar za vas.

Pomalo zastrašujuća, ali super prilika za posao. Prigrlite leptiriće u stomaku i vjerujte svojim osjećajima – spremni ste da preuzmete odgovornost za takav posao.

Besplatni privatni trening u vašoj novoj teretani. Fitness, teretana ili aerobik znaju biti skupi! Iskoristite u potpunosti pogodnosti koje se nude za početnike, nema razloga da se osjećate glupo, a i više ćete uživati u naknadnim treninzima.

Kada vas u rent a car-u pitaju: “Da li bi ste radije platili skuplji najam automobila sa zračnim jastucima, umjesto jeftinijeg ali bez njih?” Vaš odgovor je: Da!

Plesne zabave. Ne znamo niti jedan posebno smislen razlog zbog kojeg bi odbili poziv na plesni party!

Želite li učestvovati u nagradnoj igri za putovanje u Karibima? Nikad se ne zna šta može biti! Ono što znamo: besplatni odmor na pješčanoj plaži bi bio fantastičan.

Pomoć od prijatelja kad vam je potrebna. Bez obzira koliko ste jaka, samostalna i nevjerovatna osoba, ne možete uvijek sve sami. I vi bi začas pomogli svom prijatelju, pa neka i on bude tu kada vam zatreba.

Poziv za gledanje videa koji uključuje djecu ili psiće. Čak i bolje: video koji uključuje djecu i štence.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti