45 minuta je bio klinički mrtav, sada svima govori: Samo u ovo treba da vjerujete! (VIDEO)

Ovaj čovjek je izgubio puls na 45 minuta, ali se probudio sa nevjerovatnom vizijom o životu poslije smrti!

miller

Kamiondžija u Ohaju je šokirao bolničko osoblje kada se vratio u život nakon skoro sat vremena od kada je izgubio puls, poslije snažnog srčanog udara – ali on tvrdi da ga je ono što je vidio tokom tih napetih trenutaka uvjerilo da postoji zagrobni život.

Bryan Miller (41) je otvarao prikolicu kada je osjetio da nešto nije u redu – odmah je pozvao 911 i rekao operateru: “Ja sam vozač kamiona i mislim da imam infarkt.”

Sasvim sigurno, njegova glavna arterija je bila potpuno blokirana – izazivajući srčani udar.

Kada je stigao u bolnicu ljekari su uspjeli da ga ožive i uklone blokadu, ali nakon što je povratio svijest i oslobodio se bola, razvio je fibrilaciju srčanih komora, kada srce počne divlje da podrhtava i nije u stanju da pumpa krv.

“On nije imao otkucaje srca, nije imao krvni pritisak i nije imao puls”, rekla je medicinska sestra Emily Bishop. “Mislim, pomislite samo na to.”

Doktor je obavio “jaku, tešku i brzu reanimaciju” i aparatom je šokirao Millera četiri puta u pokušaju da ga oživi, ali nije imao sreće.

Tokom tog vremena je Miller zalutao u nebeski svijet. “Jedina svar koje se sjećam je da sam vidio svjetlost i da sam krenuo ka toj svjetlosti.”

On je opisao da je išao putem obloženim cvijećem ka bijeloj svjetlosti – sve dok nije naišao na svoju maćehu, koja je nedavno umrla. “Ona je bila najljepša stvar kada sam je vidio, bilo je kao prvog dana kada sam je upoznao, izgledala je tako sretno.”

Miller se prisjeća: “Uhvatila me je za ruku i rekla mi: ‘Nije tvoje vrijeme, ne treba da budeš ovdje, moramo te vratiti nazad, imaš još toga da obaviš’.”

Nakon 45 minuta, njegov puls se vratio, niotkuda. “Njegov mozak nije imao kiseonika 45 minuta, činjenica da on sada hoda, govori, smije se, sve je nevjerovatno.”

Sretan što se vratio među žive, Miller sada kaže da je u jednu stvar siguran: “Postoji život poslije smrti i ljudi moraju da vjeruju u to.”

Izvor: koktel.org

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti