“23 ruska vojnika su pretvorena u kamen nakon napada vanzemaljaca” tvrdi dokument CIA-e

U izvještaju s kojeg je skinuta oznaka tajnosti navodi se kako je pet niskih humanoida s velikim glavama i velikim crnim očima izašlo iz srušenog NLO-a i napalo ruske vojnike.

Izvještaj CIA-e sa kojeg je skinuta oznaka povjerljivosti otkriva kako su trupu ruskih vojnika – koji su nekako uspjeli da obore NLO – preživjeli vanzemaljci pretvorili u kamen. Izvještaj sa kojeg je skinuta tajnost dostupan je i na službenoj web stranici CIA-e.

Da, dobro ste čuli. Ne govorimo o napetoj sceni iz najnovijeg naučnofantastičnog filma. I mi, i mnogi drugi ne mogu da svare te riječi kao istinitu činjenicu. Ali OVDJE možete vidjeti zvanični dokument.

Prema nizu dokumenata koje je dostavila CIA, ruski vojnici su oborili neidentifikovani leteći objekat. Nakon što se pogođena letjelica nekako spustila, njena posada – vanzemaljskog porijekla – sukobila se s vojskom, što je zavšilo pretvaranjem ruskih vojnika u “kamene stubove”.

U skupu dokumenata sa kojih je skinuta oznaka povjerljivosti navodi se kako je 23 ruskih vojnika ‘ubilo’ čak pet vanzemaljskih bića čemu je prethodilo rušenje letjelice navođenom raketom.

Dokument CIA-e koji potvrđuje incident sa vanzemaljcima.

Dokumenti sa kojih je skinuta oznaka povjerljivosti, koji su sada slobodno dostupni na službenoj web stranici CIA-e, u stvari su prevod ukrajinskih novina koje su pisale o incidentu. Novinski izvještaj sastavljen od dosijea KGB-a na 250 stranica o navodnom NLO napadu uključuje uvjerljive slike i iskaze svjedoka.

Navodi se da se NLO pojavio tokom obuke vojnih jedinica u Sibiru. Letejlica je oborena raketom zemlja-vazduh. Izvještaj sa kojeg je skinuta oznaka tajnosti navodi kako je iz letjelice “izašlo pet niskih humanoida s velikim glavama i velikim crnim očima”.

Vjeruje se da su dva vojnika preživjela napad. Koliko god čudno zvučalo, u izvještaju se navodi kako je nakon što je NLO oboren, iz srušenog NLO-a izašlo pet ‘vanzemaljskih bića’ koja su se potom stopila u ono što je opisano kao ogromna svjetlosna lopta koja je na kraju eksplodirala, pretvarajući 23 ruska vojnika u kamene stubove.

Šta se dogodilo nakon napada, odnosno kako su dvojica vojnika uspjela pobjeći od napada, nije opisano u dokumentu. U dokumentu CIA-e spominje se da su okamenjena tijela vojnika poslata u tajni istraživački centar u blizini Moskve.

“U izvještaju KGB-a se dalje kaže da su ostaci ‘okamenjenih vojnika’ prebačeni u tajnu istraživačku instituciju u blizini Moskve. Stručnjaci pretpostavljaju da je izvor energije još nepoznat Zemljanima trenutno promijenio tjelesnu strukturu vojnika, transformišući ih u supstancu čija se molekularna struktura ne razlikuje od krečnjaka”.

Na kraju izvještaja, agent CIA-e je napravio posebnu napomenu:

“Ako dosije KGB-a odgovara stvarnosti, ovo je izuzetno opasan slučaj. Vanzemaljci posjeduju takvo oružje i tehnologiju koja prevazilazi sve naše pretpostavke.”
I dok je sigurno mnogo uzbunjujućih uskličnika podignuto oko izvještaja, jedna od najvećih misterija je zašto je CIA držala prijevod izvještaja ukrajinskih novina u spisu. Čini se da se dokument — iako je dostupan na web stranici CIA-e — prvi put pojavio u dosijeima KGB-a sa kojih je skinuta oznaka tajnosti.

Zanimljivo je da je čovjek po imenu Philip Schneider, koji je radio kao inžinjer za eksplozive i kojeg je angažovala američka vlada na super-tajnom projektu, tvrdio kako je 1979. – kada je radio na izgradnji tajne podzemne baze u Novom Meksiku – svjedočio užasnoj bici između vanzemaljaca i ljudi koja je rezultirala sa 60 mrtvih vojnika i bezbrojnim vanzemaljcima iz podzemlja koji su se borili za život.

Izvor: mysteriesrunsolved.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti