12 najglupljih stvari za koje većina žena misli da pale muškarce iako oni to MRZE iz dubine svoje duše !

Pogledajte ovih 12 stvari koje većina djevojaka radi jer misle da će na taj način privući ili zadržati pažnju svog muškarca.

iritating

Ispostavilo se da ove stvari ipak samo nerviraju muški pol.

Pućenje

Jedino opravdanje za izgled ovakvih usana jeste da vas je ujeo pauk. Ne postoji logično objašnjenje zašto bi se lijepa djevojka pućila dok se fotografiše.

Ljubimac ili dečko?

Mnoge djevojke nazivaju svoje momke imenima kojih se oni stide i koji su više prikladni za kućnog ljubimca. Nemojte ovo raditi jer će vaš dečko početi da se osjeća kao usvojeni psić.

Previše šminke

Kada vam se vaš muškarac približi, on ne treba da razmišlja o tome koliko će mu slojeva vašeg pudera ostati na licu ili odjeći. Takođe, ne pretjerujte sa napadnim bojama karmina, nijedan muškarac ne voli da mu djevojka izgleda kao krvoločni vampir.

Previše parfema

Ukoliko vaš momak nema problema sa čulom mirisa, onda nema potrebe da nanesete pola bočice parfema. Uopšte im nećete biti privlačni, zapravo, želiće samo da pobjegnu od vas.

Ne pravite se da ste glupe

Neke djevojke namjerno žele da djeluju neinteligentno, gledaju rijalitije i prave se da im je samo izgled bitan. Ukoliko i nemate neko znanje opšte kulture, čitajte. Budimo iskreni, niko ne želi da ima glupu djevojku pored sebe.

Pretjerano smijanje

Neke djevojke se smiju kao hijene, a neke se smiju bez razloga. Muškarci ne vole ni jedne ni druge.

Kašnjenje

Niko ne zna odakle djevojkama ideja da muškarci imaju veću želju za njima ukoliko one kasne. Zapravo, to je jedna od stvari koja najviše iritira muškarca.

Djetinjasto ponašanje

Žena svog muškarca ne treba da podsjeća na njegovu petogodišnju nećaku. Ukoliko ste u vašim dvadesetim, vi ste zrele osobe i tako se i ponašajte. Ovakvo ponašanje nije nikome slatko, zapravo je veoma iritirajuće.

Pretjerano dugački nokti

Svaki muškarac voli da njegova djevojka ima uredne i lijepe nokte, ali svakako ne žele da ima kandže. Predugački nokti djeluju previše vještačko, a ponekad i strašno.

Narandžasti ten

Nijednom muškarcu se ne dopada narandžasti ten! Više će im se dopasti vaš blijeđi prirodni ten, nego onaj kada pretjerate sa solarijumom.

Istetovirane obrve

Nema ništa gore od istetoviranih obrva koje nakon nekog vremena poplave, kao i svaka tetovaža. Isto toliko iritantne jesu i loše nacrtane obrve tamnim kreonom.

Previše taman “smokey eyes”

Tamne boje mogu dati misticizam vašem pogledu. Međutim, ukoliko ne umijete ili ukoliko pretjerate sa tamnom šminkom, muškarci će samo otići od vas.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti