10 poklona koje bi žene zaista željele dobiti za Valentinovo

Ono što bi žene zaista željele je malo više mira i odmora, a ovi pokloni podrazumijevaju upravo to. Priuštite im dan bez kuhanja ili čišćenja i jutro s kasnijim buđenjem

vale1

  1. Više sna – ako imate djecu znači da se svako jutro diže ranije da bi sve stigla napraviti. Dignite se umjesto nje za vikend i pustite je da se odmori.
  2. Pomoć u kući – oslobodite je od svih poslova za samo Valentinovo ili bilo koji dan koji ona poželi. Ako ste u mogućnosti, možete angažovati i čistačicu koja će sve pospremiti i ispeglati.
  3. Masažu – to je poklon koji će joj uvijek dobro doći.
  4. Večera koju ste vi skuhali – ako je ona inače kuharica u vašoj kući, sigurno će joj dobro doći dan predaha. Neka ona to veče sjedi i uživa, a vi nju tetošite i poslužujte. Jako će cijeniti vaš trud.
  5. Naručena večera – čak i ako kuhanje nije vaša domen i znate da se u tome ne biste nikako snašli – naručite dostavu. Poslužite toplo i iznenadite je.
  6. Preuzmite inicijativu za planiranje – organizirajte tu veče potpuno sami i iznenadite je. Samo joj najavite da bude spremna tad i tad.
  7. Wellness vikend – za većinu žena ovo je sinonim za potpuno opuštanje. Ako imate djecu, zamolite bake da ih pričuvaju, organizujte sve i otiđite na zaslužen odmor.
  8. Čuvanje djece – veče samo za vas, bilo da ćete otići u restoran, kino ili šetnju osigurat će vam više prostora za bliskost. Organizujte čuvanje djece kod osobe u koju imate povjerenja tako da se žena ne mora brinuti.
  9. Male stvari – napunite teglu njenim omiljenim slatkišima, zavežite mašnu i imat ćete originalan poklon koji će joj se sigurno svidjeti.
  10. Manikura, pedikura, masaža lica – iako to ne znači da ćete vas dvoje zajedno uživati, to će vrijeme biti ipak posvećeno samo njoj.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti