Žena pobjesnila kad je vidjela šta je svekrva napravila dok je čuvala njenu kćer

Jedna žena se na forumu Mumsnet požalila na svoju svekrvu, odnosno maćehu svog supruga, kojoj je na čuvanje povjerila svoju kćer.

S90205-214049(1)(1)(1)(1)(1)

Budući da su joj se sviđale kovrče na glavi njene kćeri, ta je žena odlučila ne šišati svoju djevojčicu. S druge strane, svekrva je tvrdila da će malenoj kosa brže rasti ako se ošiša te je vršila pritisak na majku.

Kad je jednog dana došla kod njih pričuvati malenu na nekoliko sati, svekrva je imala tajni plan.

“Suprugova maćeha juče je čuvala moju kćer, a kad sam se vratila kući, malena je imala kapu na glavi. Pitala sam svekrvu šta je to, a ona je rekla da je to njen poklon. Kući se pokupila brže nego inače”, započela je bijesna majka na forumu.

Kad je skinula djevojčici kapu s glave, imala je šta vidjeti. Uvojci plave kose bili su znatno skraćeni. Bijesna se odvezla kod svekrve, koja se odmah počela izvinjavati da zna da je napravila lošu stvar.

S90205-213820(1)

Majka djevojčice ju je pitala je li sačuvala koji pramen, a ova je odgovorila da jest – ali za sebe i ne želi joj ga dati.

“To je bila kap koja je prelila čašu, rekla sam joj da mi se ne pojavljuje pred očima”, završila je svoju ispovijest ova majka.

S njom su se složile i druge korisnice foruma, kojima je svekrvin postupak neprihvatljiv.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti