ŽELJKO MITROVIĆ GA KONAČNO UNIŠTIO: Saša Popović ukida ZVEZDE GRANDA!

U dogovoru sa čelnicima Televizije “Prva”, Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat

zv1

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović odlučio je da ukine najgledaniji projekat “Zvezde Granda”, jer je došao na novu ideju.

– Više od deset godina traju “Zvezde Granda” i svakako da je to najuspješniji projekat na našim prostorima.  Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u slijedećem projektu, ali će dobiti pojačanje – kaže izvor blizak Popoviću.

Nedavno je i sam direktor na TV “Granda” ovo potvrdio kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički show.

– Ovo će bit nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svijetu nije vidio i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi – izjavio je Saša.

zv2

Inače, Popović je istakao da će finale posljednje sezone “Zvezda Granda” biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.

– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Nismo još uvijek sigurni za datum, ali ću otkriti da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. jul i to na stadionu “Koševo” – objasnio je direktor „Granda“.

Izvor: novinebalkan.net

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti