Zbog njega su svi voljeli ‘Bolji život’, a malo ko zna da čuveni Giga Moravac ima KĆERKU koja je takođe GLUMICA! (FOTO)

Popularna serija Bolji život nas je držala prikovane za male ekrane zbog čuvenog Gige Moravca i njegovih porodičnih i poslovnih dogodovština

marko

Glumac Marko Nikolić koji iza sebe ima brojne uloge, više puta je pokazao koliko je širok njegov talenat glumeći razne uloge od Karađorđa do čuvenog Dragiše Popadića iliti Gige Moravca.

Međutim, iako ga već gotovo trideset godina gledamo na televiziji i po ko zna koji put iznova i iznova pratimo “Bolji život”, nismo bili upućeni da glumac ima kćerku koja se takođe bacila u glumačke vode.

marko1

Mina je još uvijek jako mlada, o njoj se malo toga zna i još uvijek se nije afirmisala u svijetu glume kao njen otac. Posijle Pete beogradske gimnazije, 2012. je upisala Akademiju umjetnosti u Beogradu i od tada se pojavila u par domaćih ostvarenja.

marko2

Minu smo gledali u filmu Stefana Filipovića “Pored mene”, u “Urgentnom centru” Dejana Zečevića, u komediji “Dio duše” Mine Petrović, u “Tankoj liniji” Danila Cekovića, ali i u prvom srpskom 3D filmu “Peti leptir” Milorada Milinkovića.

Mina u tom filmu igra bolničarku, a sa ocem Markom ima jednu zajedničku “telefonsku scenu”, ali u odvojenim kadrovima.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti