Uhvatio je devojku dok se ljubila sa drugim momkom u klubu: Napravio je selfie sa njima i okačio ga, a ovo je bio njen komentar (FOTO)

Niko nije ni pretposatavio da će se slučajno sresti na zabavi, a njegov postupak je vrijedan divljenja

preva1

Spopadanje tuđeg partnera je definitivno jedna od najopasnih stvari na svijetu. Ipak, ovaj argentinski momak je odlučio da reaguje malo drugačije nakon što je uhvatio svoju djevojku kako ga vara na zabavi. Nije bio nasilan, nije pokušao da se sveti, samo je napravio jedan selfie sa svojom djevojkom i dečkom sa kojim ga je varala.

Marijano (20) iz Quilmesa u Buenos Airesu, izašao je u noćni provod bez svoje djevojke, ali je shvatio da su na istoj zabavi kada ju je vidio sa drugim momkom. Vidio ih je kako se ljube i odlučio je da stane pored njih i da napravi selfie. To je sigurno mnogo pametnije od onoga što mnogi ljudi rade, a pomenutu fotografiju je okačio na sve svoje profile na društvenim mrežama.

preva2

– Moja djevojka (sada bivša) nije shvatila da smo došli na istu zabavu – napisao je on u opisu fotografije.

Očigledno, Marijanova devojka nije ni znala da je uhvaćena u preljubi dok nije vidjela fotografiju na Twitteru.

To nije sve: Nakon što je njeno nevjerstvo postalo viralno (fotografija je imala preko 67.000 lajkova), djevojka je odgovorila na Marijanov twitt sa namjerom da objasni incident.

preva3

U porukama djevojka kaže: “Bila sam jako pijana, a taj dečko je počeo da me ljubi, on mi je rekao lijepe stvari i ne znam kako je došlo do toga. Jako te volim i želim da budem s tobom.”

Marijano je odgovorio: “Mogla si malo više da se potrudiš”. Nije potrebno naglašavati da je ovaj par raskinuo.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti