TVRDNJE: Zemlja je premrežena piramidama koje mogu da šalju samoodrživu ENERGIJU

Od trenutka kada su naučnici počeli da proučavaju piramide postoji sumnja da ih je gradila civilizacija sa nekog drugog svijeta.

Matematičari opisuju piramide kao savršeno geometrijsko tijelo, ali da li su nešto mnogo više?

Piramide su mašine!

– Piramide imaju preciznost mašine i kada ih posmatrate kao mašine shvatate da je svaki dio imao važnu ulogu – kaže Greg Dunn, autor knjige “Izgubljene tehnogije drevnog Egipta”.

Podzemni tuneli su imali najvažniju ulogu. Pomorski inžinjer John Cadman je pokazao čemu je služio svaki dio. On je izgradio identične tunele i napunio ih vodom.

Ispostavilo se da dolazi do neobične reakcije u piramidi. Voda je počela pod posebnim pritiskom i talasima da snabdjeva sve dijelove piramide, pa i one koji su uzvodno. A, onda je počela magija!

Frekvencijama zvuk stiže do faraonove sobe!

– Voda u tunelima piramide stvara posebnu frekvenciju i vibracijama zvuk stiže do glavne faraonove prostorije – kaže Cadman.

Voda u hodnicima vibrira  poput zemljotresa

Piramide su izgrađene od granita koji vibrira i u stanju je da stvori energiju poput zemljotresa i da stvori elektromagnetnu energiju. Da li ova elektromagnetna energija šalje energiju i van Zemlje?

– Piramide koje se prostiru širom svijeta su, ustvari, elektrane, jer su izgrađene na mjestima kako bi međusobno sakupljale i slale energiju  – kaže William Henry, istraživač i mitolog.

Sve piramide su umrežene …

Piramida u Teotihuacánu je najbolji primjer ovakve tvrdnje jer se nalazi na prirodnom nalazištu žive i mangana. Međutim, daleko je zanimljivije što, kada se na mapi ucrtaju sve poznate piramide, dobija se mapa umreženih objekata koji mogu da jedan drugom šalju energiju.

Postoji čitav niz skrivenih piramida!

– Piramide se ne nalaze samo u Egiptu i Meksiku, već i na Aljasci, u Japanu, na Kubi, u Bosni i sve te skrivene piramide čine globalnu mrežu obnovljive energije na Zemlji – kaže David Childress, vlasnik izdavačke kuće Unlimited Press.

Piramida koja posljednja zaokupila interesovanje istraživača je podzemna, crna piramida na Aljasci. Osim toga, nedavno je utvrđeno da Keopsova piramida stvara energiju u visini od 1,2 volta.

Izvor: magazin.novosti.rs/pozitivno.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti