Transformacija: Od debeljuce do modela! (FOTO)

Angela Crickmore se oduvijek mučila s viškom kilograma, a onda je riješila da stavi tačku i počela je da se pravilno hrani i trenira, a rezultati su bili fenomenalni.

Uz ličnog trenera uspjela je da se od debeljuce pretvori u zgodnu djevojku koja motiviše ljude širom svijeta svojim primjerom.

Njeno putovanje je počelo 2011. godini, kada je imala 84 kilograma i očajnički želela da smrša. Imala je 5 do 6 obroka dnevno, a alarm ju je redovno obavještavao kada je vrijeme za jelo.

debeljuca2

“Imala sam specijalnu torbu u koju sam nosila svoju hranu kada krenem na posao. Ubrzo sam shvatila da je upravo torba bila ključ gubljenja težine. U njoj se nalazilo sve što mi je bilo potrebno i nikada nisam pojela što nije iz torbe! Nakon 8 mjeseci u ukupnom sam izgubio skoro oko 30 kilograma”, napisala je na Instagramu Angela.

debeljuca3

Potom je počela da ide u teretanu.

Angela objavljuje na svom Instagram profilu proces njene transformacije i time pokreće lavinu aplauza i pozitivnih komentara, ali i zahvalnosti mnogih djevojaka koje su poučene njenim primjerom slijedile isto i došle do nevjerovatnih rezultata.

debeljuca4

Izvor: vijesnik24.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti