TAJANSTVENI OBJEKT: Kinezi na tzv. tamnoj strani Mjeseca naletjeli na ‘kockastu građevinu’!

Struktura je u medijima dobila naziv ‘mistična kuća’, a naročito je probudila maštu onih koji vjeruju da nismo sami u svemiru

Prođe li sve kako treba, svjetska javnost uskoro bi trebala dobiti povratnu informaciju na šta je to kineski rover Yutu-2 nabasao na takozvanoj tamnoj strani Mjeseca.

Naime, novinar Andrew Jones u je na svom Twitter profilu objavio izuzetno zanimljiv zapis, a kaže da je kamera spomenutog rovera primijetila u ovome trenutku nepoznatu ‘kockastu građevinu’ udaljenu otprilike 80 kilometara od vozila.

Struktura je u kineskim medijima odmah dobila naziv “mistična kuća”, a naročito je probudila maštu onih koji se nadaju da ćemo napokon dobiti potvrdu da Zemljin prirodni satelit koriste i vanzemaljci.

U tom kontekstu vrijedi podsjetiti da brojni NLO entuzijasti već dugi niz godina nagađaju kako “alieni” na tamnoj strani Mjeseca imaju postavljene baze, no Jones je mišljenja kako će rover uskoro poslati nove fotografije koje će ih razočarati.

“Teško je razaznati sa slike, ali vjerujem da nije u pitanju obelisk ili građevina vanzemaljaca”, napisao je uz tu fotografiju i napomenuo kako je prije nekoliko godina tijekom misije Chang’e 3 primijećena kamena gromada koja je takođe iz daljine davala mašti na volju.

Izvor: net.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti