Tajanstvena djeca potpuno CRNIH OČIJU viđena u SAD i Evropi (VIDEO)

Ljudi širom svijeta prijavljuju susrete s jezivom djecom potpuno crnih očiju, bez beonjača.

children

Susret s njima doživio je američki novinar Brian Bethel dok je sjedio u svom automobilu u jednom teksaškom gradiću i pregledao neke papire.

Začuo je kucanje u staklo, a kad je podigao pogled, ugledao je dva dječaka stara oko 12-ak godina, koji su ga zamolili da ih odbaci do lokalnog kina. Skoro je pristao, ali ugrizao se za jezik jer je osjetio neku čudnu jezu. Oči su im bile bezdušne i kao crno kamenje. Uplašen, upalio je kola i pobjegao glavom bez obzira.

U septembru 2014. britanski tabloid “Daily Star” objavio je seriju priča o djevojčici crnih očiju, koja je terorisala područje u blizini Staffordshirea. Istražilac paranormalnih pojava Lee Brickley, koji je i sam imao sličan susret s crnookom djevojčicom 1982., ispitao je slučaj u kom je jedna mještanka čula zastrašujući vrisak djeteta u nevolji. Potrčala je da potraži dijete i odjednom primijetila iza sebe djevojčicu u bijelom. Stajala je sa rukama na očima, a kad joj se žena obratila, spustila je ruke i otvorila oči.

“Bile su potpuno crne, bez dužice, bez beonjača, bez ičega. Odskočila sam i zgrabila svoju kćerku, a kad sam ponovo pogledala, više je nije bilo”, ispričala je žena Brickleyu.

U aprilu 2015. video-snimak drona je opet uhvatio djevojčicu crnih očiju. Vatru je dodatno potpalila lokalna “vidovnjakinja” koja je pričala da je to duh djevojčice koja je umrla u difterije u Viktorijanskom periodu.

U jednoj popularnoj TV emisiji prikazan je neobičan slučaj koji se dogodio u malom francuskom selu En davne 1974. Dvojica muškaraca prolazila su tuda automobilom, pa su zastali ispred jedne kuće da se smisle kojim putem najbolje da krenu. Tada su vidjeli neobično društvo – pet osoba visokih oko metar i trideset, obučenih u duge bijele halje. Ali čudnije od odjeće bile su im velike i skroz crne oči. Onaj što im je bio najbliže pozvao ih je rukom u dvorište, na šta su ova dvojica pobjegla glavom bez obzira. Kasnije su se vratili, ali nisu nikog našli.

Takav susret doživio je i službeno ga prijavio neimenovani pripadnik američke mornarice koji je bio stacioniran u kampu u Sjevernoj Karolini. Dok je jedne noći u decembru 2009. ležao u svojoj baraci i gledao film, čuo je kucanje na vratima. Pomislio je da je to cimer, pa je bez razmišljanja otvorio vrata. Na pragu je ugledao dvoje male djece i odmah poželio da zalupi vrata – i prije nego što je vidio da su im oči jezivo crne. Ipak ih je pitao šta im treba, na šta su oni jednoličnim i tihim glasićima rekli da im je hladno i da žele unutra. Pošto su sve vrijeme zurili u njega i već krenuli ka pragu, instinktivno je zalupio vrata. Nastavili su da kucaju još nekoliko minuta, a onda je odjednom sve prestalo. Iako je prijavio slučaj, nikad nije saznao šta je to bilo.

U januaru 2016. na internetu se pojavila priča o ženi iz Vermonta koja ne samo da je srela djecu s crnim očima, već ih je i pustila u kuću. Napolju je bjesnela snježna oluja kad je neko zakucao na vrata, a njen suprug je brzo otvorio. Na pragu su stajali dječak i djevojčica stari oko osam godina i lagano obučeni. Iako je osjetila neprijatnost, pustila ih je unutra. Kako su ušli u dnevnu sobu, tako je mačka zbrisala napolje.

Šta god da ih je pitala – da li žele toplo mlijeko, kako se zovu – odgovarali su “naši roditelji će brzo doći”. Ipak im je skuhala kakao i tek kad im je dala šolje primijetila je da su im oči čudne, kao ogromne crne zjenice. Zagledala se u njih, a ovo dvoje su istovremeno rekli da moraju u toalet. Pokazala im je gdje je, a onda je njenom mužu krenula krv iz nosa i nestalo je struje. Tada je ugledala djecu u hodniku kako stoje i zure u njih. Odjednom su izjavili “naši roditelji su ovdje” i izašli iz kuće u mrak. Pošla je za njima da zatvori vrata i vidjela ih kako ulaze u crni automobil pred kog su stajala dva visoka muškarca u odijelima. Od tada su i ona i suprug imali problem sa krvarenjem iz nosa, a njemu je dijagnostikovan i melanom.

Priča o neobičnom susretu stiže i iz Luizijane, a dogodila se u decembru 2015. Radnik na benzinskoj pumpi nedaleko od državnog auto-puta radio je noćnu smjenu kad je oko tri ujutro nestala struja. Nije se uplašio jer je cijelog dana bilo pljuskova i grmljavina, a kad je upalio generator primijetio je da opet gore svijetla, ali samo iznad parkinga i pulta. Odjednom je napolju ugledao dvoje djece na biciklima kako stoje ispred vrata i gledaju ga. Otvorio je vrata i pitao šta će napolju u to doba i da li im treba pomoć. Djevojčica je pitala da li može da se posluži telefonom, a kad joj je pružio mobilni pogledi su im se sreli – imala je sasvim crne oči.

“Ne, treba mi pravi telefon”, viknula je. Čovjek se smrzao od straha, pobjegao unutra i zaključao vrata. Djeca su još neko vrijeme piljila u njega, a onda su se popela na bicikle i odvezla se. Bezbjednosne kamere nisu snimile ništa – bile su isključene zbog kvara!??

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti