Svi im se dive i zavide na inteligenciji: Ovo su 3 najpametnija znaka u horoskopu!

Često je za nečiji uspjeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog koeficijenta inteligencije koji se mjeri na testiranjima. S obzirom upravo na tako mjerenu inteligenciju, ovo su tri najinteligentnija znaka. Saznajte u nastavku da li ste među njima …

girl1

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligentni, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a naspram drugih znakova odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rješenja problema bez pretjerane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni posvetiti se nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka posjeduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tjera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvijek koriste, a odlično primjenjuju stečeno znanje i nikad ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

Izvor: hayat.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti