SUPRUGA JE RODILA BLIZANCE, ALI JEDNO DIJETE MU NIJE LIČILO NA NJEGA! Muškarac je bio SLOMLJEN kada je čuo istinu

Muž je navodno otpočetka bio sumnjičav jer mu jedna beba nikako nije nalikovala

blizanci1

Kineski mediji izvještavaju o ženi koja je prošle godine rodila blizance da bi se naknadno utvrdilo kako bebe imaju različite očeve!

Ovaj izuzetno rijedak slučaj potvrdila je DNK analiza koja je ujedno natjerala majku blizanaca da prizna kako je prevarila muža.

Priča je izašla u javnost kad je par iz jugoistočnog kineskog grada Xiamena morao da registruje rođenje dvojice sinova, blizanaca, u lokalnoj policijskoj stanici prošle godine. Ali muž je navodno otpočetka bio sumnjičav jer mu jedna beba nikako nije nalikovala.

Za završetak registracije potreban je test očinstva kako bi par dokazao da su bebe njihove. Nakon što su stigli rezultati, žena mu je jedva priznala da je moguće da jedno dijete nije njegovo. On je bio šokiran, rekao je direktor forenzičkog centra. Otkrio je da je muž pobjesnio nakon što su stigli rezultati i suočio s njima suprugu.

Žena je prvo negirala da je imala aferu i optužila je muža da je lažirao rezultate testa. Međutim, na kraju je priznala da je spavala s drugim muškarcem jednu noć.

Otac je navodno rekao da će vrlo rado podizati i odgajati svoje dijete, ali da sigurno neće imati veze s tuđim dijetetom.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti