STEVEN GREER: “Ovo je razlog zbog kojega vlade prešućuju postojanje NLO-a!”

Ideja da su vanzemaljci stvarni, da nas posjećuju i danas te da su uticali na razvoj čovječanstva, nešto je u što vjeruju milioni ljudi širom svijeta

U posljednjih nekoliko godina brojne vlade obznanile su mnoštvo deklasifikovanih dokumenata koji pokazuju koliko su zainteresovani za NLO i potencijalne posjete. Videozapisi prikazuju čudne obrise NLO-a, ali veoma često s lošim kamerama.

Jedan ekspert za NLO-e koji vjeruje da su vanzemaljci stvarni te da nas posjećuju od pamtivijeka jest Steven Greer koji je uvjeren da postoje snažni dokazi koji podržavaju ideju da su NLO-i bili među nama u više navrata te poziva svjetsko javno mnijenje da zahtijeva objavu istine.

Istraživač NLO-a vjeruje da iako imamo jake dokaze koji podupiru ideju da su vanzemaljci posjećivali našu planetu, oni su decenijama držani u tajnosti zbog nadnacionalne urote kako bi se zaštitio ekonomski i geopolitički status quo.

U intervjuu za RT, ufolog je otkrio mnogo o NLO-ima i onome što se trenutno događa u svijetu.

“Civilizacije koje posjećuju našu planetu svakako su se povećale nakon što smo počeli koristiti atomsko oružje, a postoji jasan dokaz da su oni zabrinuti zbog naših destruktivnih sposobnosti i oružja za masovno uništenje, pa čak i ako pogledate moderno doba viđenja takozvanih NLO-a, oni su značajno porasli pošto smo razvili atomsko i nuklearno oružje te hidrogensku bombu. To je činjenica i imamo mnogo tajnih svjedoka koji su bili prisutni u nuklearnim objektima gdje bi vanzemaljci došli posmatrati šta radimo”, navodi Greer.

Takođe, on smatra da vlade širom svijeta prikrivaju posjete vanzemaljaca kao i nove tehnologije koje nadilaze sadašnja prevozna sredstva te izvore energije koji se takođe čuvaju tajnim, i to zato što bi znanje o njihovom postojanju potkopalo trenutni makroekonomski sistem, što bi direktno uticalo na raspad ekonomija, a neki smatraju da bi u mnogim dijelovima svijeta došlo do anarhije i haosa.

Izvor: novi-svjetski-poredak.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti