Stavite dlanove jedan pored drugog i obratite pažnju na OVAJ mali detalj

Od davnina su ljudi gledali u dlan i pokušavali da proreknu sudbinu.

U strahu su nam ruke ledene, a vlažni dlanovi nas odaju da imamo tremu i da smo nervozni. Naše ruke ne znaju da lažu i mnogo su iskrenije od nas samih. One mogu otkriti i ponešto o tome kakvi smo u ljubavi. Mi vam otkrivamo kako! Spojite dlanove, pronađite liniju ljubavi i saznajte istinu!

rukee1

Pronđite liniju ljubavi na svom dlanu

Ova linija nalazi se na samom vrhu dlana. Postavite dlanove jedan pored drugog, obratite pažnju na njihov položaj, a zatim provjerite koje je njihovo značenje.

1. Linije su u istom nivou

rukee2

Ako se na dlanovima vašeg partnera ljubavne linije nalaze u istom nivou, imate sreće: on je materijal za dugu vezu i ima ozbiljne namjere. Racionalan je i ne voli nagle promjene u životu. On je osjetljiva osoba nježnog karaktera, koja brine o mišljenju drugih ljudi.

2. Linija ljubavi je niža na lijevom dlanu

rukee3

Ova osoba preferira starije partnere i mudra je za svoje godine. Posvećena je u ljubavi, romantična i neće se povinovati društvenim normama. Sluša svoje šesto čulo, koje rijetko kad pogriješi.

3. Linija ljubavi je viša na lijevom dlanu

rukee4

Ova osoba ne žuri da se upusti u ozbiljnu vezu i ne smatra da sreća zavisi od ljubavi. Ali, kada konačno odluči da izabere životnog partnera, to će biti osoba mlađa od nje ili druge nacionalnosti. Osoba sa ovakvim ljubavnim linijama voli očima. Samouvjerena je, odlučna i nezavisna, pa lako prevazilazi sve teškoće.

Izvor: fokuzz.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti