Starica od 107 godina savjetuje sve žene: Bježite od OVE DVIJE STVARI, živjet ćete jako dugo i sretno!

Do sada smo čuli dosta savjeta od ljudi koji imaju po 100 godina. Davali su nam savjete kako da ostanemo vitalne građe i da izgledamo mlađe, a sada smo odlučili da se dotaknemo jedne slične teme.

baka2

Zapravo je sve to počelo od jedne starice koja ima 107 godina. Ona je imala najbolju namjeru da savjetuje sve žene kako bi dočekale njene godine, ali za to ona ima jednu malu tajnu.

Te tajne se ona pridržavala godinama, a zapravo se radi o jednom receptu. Taj svoj recept je otkrila svima, a ona ga zove receptom za dugovječnost. Govori kako je tajna u tome da se izbjegaju dvije stvari.

Jedna od njih je da izbjegavate alkohol, a druga stvar je da živite sami. Ona govori kako je 74 godine živjela kao udovica i da je upravo to njoj pomoglo da doživi tolike godine.

baka1

Zna kako to nije nimalo lagano i da se nekima to čak zvuči kao nemoguće da provedete cijeli život sami. Ipak je to razlog kako je ona uspjela doživjeti tolike godine, ona je sigurna u to.

Ona je to objasnila na takav način da nije imala nikog ko bi joj pio krv, nego je zapravo živjela onako kako je htjela. Postoji i drugi tajni sastojak za tu dugovječnost, jer pored toga što je bila zaposlenik u fabrici alkoholnih pića, ona nikada nije koristila alkohol.

Jedina stvar koja je muči jeste da su sva njena djeca i prijatelji preminuli prije nje, ali ona barem sada ima jednog unuka koji se tako lijepo brine o njoj.

Izvor: dobardan.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti