Šest najboljih scena Andrije i Anđelke koje će vam popraviti dan (VIDEO)

Ako neko može da učini da rektalni pregled zvuči smiješno, onda je to svakako Andrija Milošević. On i Anđelka Prpić glavni su akteri serije “Andrija i Anđelka” koja je za kratko vrijeme postala jedan od favorita publike, a sve zahvaljujući sjajnom humoru.

Ako do sada niste odgledali ni jednu epizoru ove serije, onda bacite pogled na šest najboljih scena, koje će vas sigurno nasmijati. Ukoliko ste, pak, već fan – odgledajte još jednom najbolje dijelove, jer smijeha nikad ne može da bude previše.

1. Rektalni pregled

Ako vam se desi da ste na nekoj večeri, i ponestane vam tema za razgovor … Nemojte da se vodite Andrijinim primjerom. Doduše, ako vaša partnerka želi da smrša i pokušava da drži dijetu, ovo će joj možda i biti od koristi.

2. Kurs slovenačkog

Andrija i Anđelka su nedavno krenuli na put, pa su se susreli sa slovenačkim carinicima. Andrija nam je tako otkrio da svaku riječ možete veoma lako da prevedete na slovenački – samo je potrebno da promijenite akcenat.

3. Brak je uzbudljiv, ali samo dok niste u njemu

Govor matičara brakomrsca je pravi tračak sarkazma koji vam je potreban da razbije svu onu patetiku i romantiku oko braka i vjenčanja. Čak i ako se, za razliku od Andrije, ne slažete sa matičarem – svakako će vas slatko nasmijati.

4. Ono kad su svi muškarci razumjeli Andriju

Žene vole pozorište, čak i eksperimentalno, a muškarci baš i ne dijele taj stav. Andrija je savršeno opisao kako se prosječan muškarac osjeća, dok njegova draga uživa u predstavi. Njegov komentar će vas sigurno nasmijati do koske.

5. Ono kad su sve žene razumjele Anđelku

Kupovina automobila se kod žena ne razlike mnogo od kupovine cipela. Znamo da nije bitna samo boja – bitna je i nijansa! Doduše, Andrija se ovdje pokazao kao pravi džentlmen pun razumijevanja.

6. Rezervna guma – misterija modernog doba

Zašto je rezervna guma manja od one koja se nalazi na felnama? Ovo je misterija koju Anđelka nije uspjela da razriješi, pa je okrivila proizvođača da je napravio grešku. Međutim, tek kada pročitate komentare biće vam jasno da Anđelka nije usamljena u ovoj dilemi.

Izvor: 24sata.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti