Sa 11 godina nije ni slutila kakva je sudbina čeka

mma1

Njene snimke sa kanala Kids TV danas svi gledaju sa mnogo pažnje. Tako su i došli do javnosti jer se neko sjetio i njenih dječijih nastupa.

Ova 11-godišnjakinja sa slike tada nije mogla ni slutiti šta je čeka u životu. Riječ je o Meghan Markle, glumici koja će uskoro postati princeza. O njenoj vezi sa britanskim princem Harry-jem i njihovom zakazanom vjenčanju priča cijeli svijet a slobodno se može reći da su njih dvoje ovih dana medijska tema broj jedan.

Ona je glumica koja je uspjela da, kako neki vole da kažu “pripitomi” princa a ambicije je pokazala u još u ranom uzrastu.

Vjenčanje je najavljeno a tabloidi već postavljaju gomilu pitanja. Dva su glavna: Kako je ova crnokosa glumica uspjela da osvoji princa poznatog po ispadima u javnosti ali i brojnim vezama a drugo – kako će britanski dvor prihvatiti njen slobodan i provokativan stil odjevanja od kojeg čini se ne odustaje.

Meghan ima 36 godina. Rođena je u Los Angelesu i laganim koracima gradi glumačku karijeru. Glumice su nerijetko u istoriji postajale princeze i uglavnom mijenjale svoj stil odjevanja i prezentacije u javnosti. Ostaje da vidimo da li će i ona prihvatiti ta pravila. Vjenčanje je zakazano za mjesec maj.

mma2

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti