RUSI BEZ IKAKVOG PROBLEMA UNIJELI MRTVAČKI SANDUK U METRO: Putnike je prošla jeza, jesu li prenosili … LEŠ?! (VIDEO)

Na video snimku, koji u Rusiji naveliko cirkuliše, vidi se kako se mladići bore sa težinom kovčega dok ostali putnici gledaju u čudu

kovceg

Putnici koji su ušli u voz na stanici Novokosino u Moskvi bili su zapanjeni kad su prije nekoliko dana vidjeli dva mladića kako unose mrtvački kovčeg obavijen grimiznom tkaninom.

Na video snimku, koji u Rusiji naveliko cirkuliše, vidi se kako se mladići bore sa težinom kovčega dok ostali putnici gledaju u čudu. Mnogi su se zapitali da li su zaista nosili mrtvaca u kovčegu do mjesta njegovog posljednjeg počivališta ili je u pitanju bila neslana šala.

Obezbjeđenje je nakon nekog vremena zamolilo mladiće da napuste stanicu, ali nije poznato da li su oni stigli do svoje destinacije da obave šta su planirali prije nego što su zaustavljeni.

– Ljudima, naravno, nije ugodno kad idu metroom, a neko uđe – sa kovčegom. Posebno kad putnici ne znaju šta je unutra – izjavio je Jevgenij Gerasimov, predsedavajući Komisije za kulturu i masovne komunikacije ruske Dume.

Nadležni za podzemnu željeznicu naveli su u saopštenju da mladići nisu prekršili nikakav zakon i da su čak platili dodatnu sumu od 60 rublji (cijena karte za prtljag) kako bi prenijeli kovčeg.


View this post on Instagram

Накануне в Сети появилось видео, на котором запечатлено, как двое молодых людей пришли в московское метро с гробом, обернутым бардовой тканью. По информации Mash!, пассажиры с необычным грузом “решили хайпануть”, и сначала их якобы не хотели пускать к поездам. При этом ряд СМИ даже сообщил о том, что мужчины не прошли дальше касс, однако затем оказалось, что им все-таки удалось спуститься вниз и даже проехать с гробом на поезде. #москва #гроб #метро Позднее представители пресс-службы метрополитена заявили, что пассажиры дополнительно оплатили перевозку негабаритного груза, который также был досмотрен сотрудниками охраны.

A post shared by ZДЕСЬ ЄСТЬ НОВОСТИ (@zenews.ru) on

Kako prenosi RT, mladićima se 1. decembra pokvario automobil, zbog čega su bili prinuđeni na drastične mjere kako bi isporučili kovčeg, iako ostaje nejasno da li su oni pogrebnici ili majstori za efekte u industriji zabave.

Ovo nije ni prva a vjerovatno ni posljednja bizarna scena iz moskvovskog metroa. U novembru je jedna žena putovala podzemnom željeznicom noseći na ramenu svog kućnog ljubimca – lisicu.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti