PROSLAVIO GA JE AMATERSKI SNIMAK SA SEVERINOM A ZATIM JE NESTAO : Znate li gdje je muškarac koji je sa Seve snimio ‘film’?

Svi na Balkanu znaju ko je Severina, jedna je od najpopularnijih i najpoznatijih pjevačica u regionu, tokom karijere imala je nekoliko skandala a najpoznatiji je svakako njen amaterski film za odrasle koji je snimljen na jahti prije više od deset godina, kada je se pojavio bio je pravi bum u svijetu showbizz-a, i rijetko koji medij nije tada pisao o tome.

Prije izvjesnog vremena su se ponovo pojavile nove golišave fotke Severine na internetu, pa je zbog toga na neki način njen snimak ponovo aktueliziran. Ukoliko ste se ikad zapitali ko je njen partner iz filma, mi ćemo vam otkriti. Radi se o hercegovačkom biznismenu Milanu Lučiću, koji se pronašao u žiži javnosti prošle godine zbog malverzacija u stečajnim postupcima na kraju je i uhapšen zbog toga.

Upečatljiv je bio i detalj da je Lučić kada je snimio film sa Severinom bio oženjen i da mu je žena u to vrijeme bila trudna, to jest nosila je njegovo treće dijete. Još zanimljivije je bilo to da ga žena nije ostavila zbog ovog skandala.

Lučić je se prije nešto više od godinu dana pojavljivao u medijima kada je uhapšen u akciji Uskoka kada je bio uhapšen sa nekoliko svojih saradnika zbog osnovane sumnje da su bespravno napravili nekoliko miliona eura iz firmi koje su bile u stečaju, višegodišnjim malverzacijama.

Lučić posjeduje u Makarskoj bar i kamp uz njega, uhapšen je pred sezonu pa mu je cijela sezona propala. Često je boravio u Dalmaciji a poznata nam je informacija da je imao imanje koje je 2011. godine prodao za 3 i po miliona eura.

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti