Prijeti joj 20 GODINA ZATVORA zbog gadosti koju je uradila u supermarketu: Uzela je SLADOLED pa … (VIDEO)

Zbog toga što je uradila prijeti joj od 2 do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara

icecream1

Policija je identifikovala ženu čiji je snimak postao viralan prije nekoliko dana, a na kome uzima sladoled u kutiji iz zamrzivača u supermarketu Walmart u Texasu, liže ga, a zatim zatvara i vraća nazad u zamrzivač.

Zbog toga što je uradila prijeti joj od 2 do 20 godina zatvora i kazna do 10.000 dolara.

Proizvođač sladoleda Blue Bell kontaktirao je policiju i dojavio im lokaciju trgovine u kojoj se desio incident, nakon čega su pokrenuli istragu protiv žene.

– Najveća briga nam je sigurnost građana i drago nam je da je proizvod maknut s polica – rekao je Gerald Williamson, direktor Odjeljenja za javnu sigurnost grada Luftkina u Texasu.

– Hvala svim kupcima što su nas upozorili na incident. Shvatili smo ga jako ozbiljno i trenutno sarađujemo s vlastima, dobavljačima i društvenim medijima. Ovakve stvari nećemo tolerisati. Sigurnost hrane je naš glavni prioritet i jako se trudimo da naši kupci imaju najviši nivo sigurnosti – saopštili su iz Blue Bella i otkrili kako se svako otvaranje kutije sladoleda može primijetiti na poklopcu pa su tako upozorili građane da pogledaju na poklopac prije nego što kupr sladoled.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti