PRIČA O USPJEHU: Od običnog potrčka do miliona i zlatnog Bentleya

I dok ih je služio uporedo je ”kupio” njihove trikove i učio od njih. I do vremena kada je Robert teške ispite tokom školovanja položio najvišim ocjenama, uspio je da postane milioner koji je doskora služio burgere.

– Dok sam bio ”momak za čaj” naučio sam dosta toga jer sam bio okružem informisanim ljudima. To jeste bio dodatni i povremeni posao, ali sve što radim vidim kao priliku da naučim nešto novo – rekao je Robert koji živi u engleskom Southamptonu.

usp1

Ubrzo je otvorio račun za trgovanje dionicana pod majčinim imenom, a kada je postao punoljetan otvorio je sopstveni račun.

Dao je otkaz u restoranu brze hrane i poslije toga uspjesi su se ređali kao na traci. Postao je vlasnik mnogih kafića i kuća u Engleskoj, kao i u rodnoj Južnoj Africi iz koje se odselio 2009. godine kao 12-godišnjak.

Sa samo 19 godina majci je kupio kuću i kola, a sebe je počastio skupocjenim “bentlijem” koji je postao dio njegove automobilske kolekcije vrijedne 300.000 eura.

– Kupio sam ga prije godinu dana, ali sam tek skoro odlučio da ga malo modifikujem i obojim u zlatnu. Prvo sam htio da svake godine mijenjam kola, ali sam odlučio da je pametnije da malo promjenim svog Bentlija – rekao je on.

usp2

– Zabavno je voziti ovakva kola, ali ona za mene ne predstavljaju ništa toliko važno. To je više kao bonus i nagrada za moj uspjeh, a bitni su mi porodica, prijatelji i ljubav. Cilj mi je da usrećujem ljude i da se postaram da svako ima ono što mu treba. Kada to uspijem moći ću da se povučem i da kažem da sam uspio – dodao je plemeniti Robert.

usp3

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti