Prepoznajete li je? U srednjoj školi je bila dežurni policajac, a zvali su je ‘Rambo’!

il1

Nekada je imala prirodne kovrdže i tanke nacrtane obrve. Danas fura plavu kosu i kratku frizuru. Kao mala se najviše voljela igrati plastičnim pištoljima sa dječacima jer su se oni igrali ratnika.

Kući bi uvijek dolazila prljava i poderana te je zato stalno bila u kazni. Ime je dobila po indijskoj premijerki Indiri Gandhi, kojom je njen otac bio opčinjen. U 12. godini počela je svirati klarinet u gradskom orkestru limene muzike. Nakon klarineta svirala je i harmoniku. Jedno vrijeme radila je u uredu za opštu upravu Vinkovci kao državna službenica pokušavajući zaraditi što više novca, koji bi uložila u muziku.

Ona je Indira Levak (44) i odrasla je u Županji. Prije Colonije pjevala je u nekoliko bendova. Tada su je zvali Rambo. U srednjoj školi bila je dežurni policajac koji je branio one slabije. Pazi na svoju liniju iako priznaje da joj se najteže odreći čvaraka. Prije nekoliko godina povećala je i grudi, no tada je rekla da su joj veće jer joj ih je bivši suprug masirao.

U Županji ju je primijetio Boris Đurđević i predložio joj da pjeva u bendu za koji još nema ni ime, ali on je siguran da će postići uspjeh. I jeste. Ostalo je istorija.

il2

Izvor: nostalgicno.novi.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti