Prepolovila se izbacivanjem samo 1 namirnice s jelovnika

Za drastične transformacije u izgledu i prelazak na zdraviji život nikad nije prekasno, a dokaz tome je 31-godišnja Donna Docher koja je većinu svog života bila pretila. Iako je dugo planirala smršati, uvijek je odgađala – a uspjela je nešto smršati prije vlastitog vjenčanja.

pola4

Problemi s njenom težinom bili su očito još od doba puberteta, a u 20-ima je živjela od slatkiša.

– Bila sam ovisna o junk foodu, slatkišima i gaziranim sokovima. Nije stvar u tome da sam ja jela strašno puno, već što sam jela – kaže Donna koja je dogurala do 95 kilograma.

pola3

Motiv da bude ustrajna u zdravim životnim promjenama bilo je vjenčanje njene sestre, gdje je trebala biti djeveruša. No, onaj najvažniji pokretač bila je dijagnoza njenog oca, koji je obolio od težeg slučaja dijabetesa.

– Najveća razlika u mojoj prehrani prije i sada je to što sam izbacila šećer. To nije bila teška odluka, jer je tata obolio zbog njega, a isto je čekalo i mene – rekla je Donna.

pola2

Sada redovno vježba, svakodevno kuha te ne jede više gotovu hranu, a teži 45 kilograma te tu težinu bez problema održava. Kaže da danas uživa u varivima s mesom, jajima i zobenoj kaši, a svima koji žele smršati poručuje da krenu što prije te da niko to neće napraviti umjesto njih.

pola1

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti