Poslije 3 godine pakla, izašla je kao pobjednica: Glumica se potpuno oporavila od raka, vratila na male ekrane i izgleda ovako (FOTO)

Nakon tri godine borbe sa zloćudnom bolesti, američka glumica ponovno blista. Sada je predstavila i svoj novi film – i to sa širokim osmijehom na licu.

sd11

Tri godine nakon što joj je otkriven rak dojke, Shannen Doherty (46) polako se oporavlja. Nakon nekoliko ciklusa hemoterapije, radijacije i zahvata mastektomije, odnosno odstranjivanja dojki, glumica izgleda bolje nego ikada i vraća se na male ekrane!

U Los Angelesu se pojavila na predstavljanju filma “Heathers”, rimejka istoimenog filma iz 90-ih u kojem je takođe glumila.

sd12

Zvijezda serije “Beverly Hills, 90210” stigla je na crveni tepih u potpuno crnoj kombinaciji koju je začinila velikim minđušama i zlatnim satom.

sd13

Shannen je svoju veliku zdravstvenu bitku sve vrijeme dijelila na svom Instagram profilu: rak joj je dijagnosticiran u februaru 2015. godine, nakon čega je prošla mastektomiju, hemoterapiju i radijaciju, a sve vreme su uz nju su bili suprug Kurt Izvarijenko i majka Roza.

sd14

Ipak, prošlog aprila je napokon mogla sa svojim fanovima podijeli vijest da je bolest u remisiji.

Imala je puno teških trenutaka, izgubila je kosu i drastično smršala, ali danas konačno izgleda zdravo i sretno.

Izvor: zena.blic.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti