Pogledajte sve provale najvećeg kralja na lokalnim izborima u BiH (VIDEO)

KONSTANTIN SAVIĆ, nezavisni kandidat za načelnika općine Teslić, hit u regiji postao je kad je obećao kako će kad dođe na vlast dati otkaz svim stranački podobnima, a kako su lokalni izbori sve bliže, mladi je pravnik sve popularniji.

U Tesliću, gradu u Republici Srpskoj, na vlasti je Dodikova stranka SNSD, a kako je Savić smatra kriminalnom, prevarantskom i korumpiranom, nastoji je srušiti.

Dok se jedni s njegovim predizbornim obećanjima sprdaju, drugi za iskrenog i osebujnog mladića navijaju. Obećao je boriti se protiv nepravedne privatizacije i dominacije fudbala – on smatra da bi svi sportovi trebali dobivati jednaka sredstva. Takođe, nezaposlenima je obećao novčani poticaj.

“Pozivam sve birače Općine Teslić, borce, penzionere, omladinu, sve pozivam koji su obespravljeni kriminalom mojih političkih protivnika učinite tu meni čast, da i ja vama učinim čast da se s vašim pravima ne može igrati. Tu sam ja da im pokažem reformu”, gotovo je vikao na birače u debati Alternativne televizije Savić.

Sve njegove “provale” neko je skupio u jedan video, a jesu li zaista provale ili imaju smisla, pogledajte snimak, pa procijenite sami.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti