Piloti vidjeli misteriozni objekat na 9.000 metara: Snimali ga sve vrijeme, ubjeđeni su da nije balon (VIDEO)

Portparol pakistanske aviokompanije potvrdio je da je pilot vidio “neobičan objekat” kako leti oko 300 metara iznad aviona

Misteriozni objekat viđen je kako leti na oko 9.000 metara iznad Pakistana, a piloti aviokompanije ostali su u čudu kada su ga vidjeli.

Naime, pojavio se video snimak nepoznatog objekta, a u pozadini se čuje razgovor pilota kompanije “Pakistan International Airlines” koji su pokušavali da dokuče o čemu se radi.

-- Ovo nije balon, ovo nije letjelica  – kazao je jedan od pilota.

Objekat liči na svjetlost u obliku kruga, a lokalni mediji javljaju da je jedan od pilota kazao da je “NLO bio izuzetno svjetao iako je još bio dan”.

Jedan od pilota smatra da to nije bila planeta, mada je pomislio da je možda “svemirska stanica”. Lokalni mediji citirali su pilota koji se sjetio da je vidio i nešto nalik metalnom prstenu oko objekta i da je iz centra izbijala jaka svjetlost.

Neidentifikovani leteći objekat viđen je iznad grada Rahim Jar Kan, a piloti koji su ga vidjeli upravljali su avionom na destinaciji Lahor – Karači.

Pakistanski novinar Zain Kan, koji je na Twitteru objavio video snimak, ističe da je teško sa sigurnošću reći šta je vidio.

-- Ne mora da znači da je u pitanju leteći tanjir  – smatra Kan.

On je rekao da je pilot odmah prijavio incident i dodao da je u toku istraga vlasti koja bi trebalo da odgonetne šta se desilo.

– U ovom trenutku, ne znamo kakav je to objekat bio – kazao je portparol.

Izvor: telegraf.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti