Ova tri horoskopska znaka nikad nisu zadovoljni samim sobom

Neki ljudi su po prirodi vrlo opušteni i ne stavljaju ni sebe ni druge pod pritisak, dok su drugi izrazito kritični pa uvijek postavljaju previsoka očekivanja.

horos6

Pripadnici ovih horoskopskih znakova jako su strogi pa mane teško opraštaju i samom sebi. Uvijek se uspoređuju s drugima i iz te usporedbe izvuku najgore za sebe. Ako je i vaš horoskopski znak među njima, nemojte se i zbog toga osuđivati, jednostavno se pokušajte okrenuti pozitivnijim mislima i zapamtite: niko nije savršen.

1. Rak

Rakovi često gube mnogo vremena razmišljajući o tome što nije u redu s njima. Skloni su poremećajima u prehrani jer se stalno brinu o svojoj težini. Iako ne vjeruju u dijete, cijelo vrijeme se trude smisliti dobar način da izgube koji kilogram. Neće se obazirati na mišljenja drugih ljudi, ali će zato često osuđivati sami sebe.

2. Ribe

Ribe bi bile najsretnije da im sve teče glatko cijelo vrijeme, a kad se to ne događa, krivicu će svaljivati na sebe i optuživati se da su oni uzrok svega što je pošlo po krivu. Nije im strano kukanje i samosažalijevanje, a to dolazi od potrebe da neprestano osuđuju sebe i druge. Prije će oprostiti grešku drugome nego sebi.

3. Djevica

Djevice za sobom vuku teret krivnje, bez obzira na to šta činile. Neće osuđivati same sebe jer misle da su loše osobe, već zbog svega što smatraju da su napravile grešku. Stroge su i prema drugima. Ako zaključe da su u nečemu pogriješile, prepustit će se samosažaljenju i u tišini lizati rane.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti