OTVOREN HANGAR 1: Na korak do otkrivanja NAJVEĆE MISTERIJE čovječanstva

Poslije pola vijeka prikljupljanja i zataškavanja susreta sa NLO, “Hangar 1” koji čuva 70.000 dosijea otvoren za javnost.

Američke vlasti najviše strahuju od nevladine organizacije MUFON (Mutual UFO Network) koju čini više od 4.000 ljudi iz 43 zemlje. Ovo su volonteri koji marljivo sakupljaju podatke o svim slučajevima NLO u SAD koje je vlada ove zemlje decenijama zataškavala.

Ova organizacija osnovana je 31. maja 1961. godine u Ilinoisu i osnivači su u to vrijeme objavljivali časopis SKYLOOK o velikom broju kontaktata sa vanzemaljcima.

U međuvremenu je bilo sve više slučajeva koje su vlasti prikrivale, organizacija se širila po čitavoj Americi i sada je sjedište u Kaliforniji. Oni imaju web stranicu, snimaju dokumentarne emisije, a njihove članove dobro provjeravaju prema priručniku od 265 strana.

MUFON se bavi teorijama zavjere, obdukcijama vanzemaljaca, hipnotičkom regresijom, vanzemaljskim hibridima i slično. Jedna od najvećih misterija koju pokušavaju da otkriju je “Hangar 1”. To je mjesto gdje se krije tajna o NLO. Tačnije, u ovom objektu se nalazi 70.000 dosijea, sakupljanih 50 godina, koji su od skoro, konačno, otvoreni za javnost. Podaci se objavljuju na “kašičicu”, a neki do njih pokazuju strašnu istinu.

Naime, mnogo je svjedoka susreta sa NLO objektima, ali je najzanimljiviji Kecksburg incident koji se desio 9. decembra 1965. godine. To je susret sa NLO poznatiji pod imenom “Pensilvanijski Roswell”.

Ovu vatrenu loptu vidjeli su stanovnici šest država SAD, a astronomi su tada tvrdili da je riječ o meteoritu. Tek 2006. godine je ponovo otvoren ovaj slučaj u koji je bio umješan John Murphy, radio novinar.

Murphy je mjesecima radio i uspio je da sakupi dokaze, izjave svjedoka i pripremi radio emisiju. Zakazao je datum emitovanja, ali su ga posjetila dvojica muškaraca. Razgovor se završio tako što su odnijeli sve trake i dokaze, a Murphy je ostao šokiran onim što su mu rekli. Emisiju je emitovao, ali je u njoj pričao o prijetnjama dvojice muškaraca.

On je 1967. godine prijatelju potvrdio da namjerava nastaviti istragu uprkos prijetnjama. Poslije dva dana je stradao u saobraćajnoj nesreći – zgažen je na pješačkom prelazu.

I ne samo Džon Marfi, gotovo svi istraživači susreta sa NLO su stradali u saobraćajnim nesrećama, izvršavali su samoubistvo ili misteriozno nestajali.

U organizaciji MUFON se nadaju da će otvaranjem dosijea “Hangara 1” konačno otkriti tajnu. Neke emisije je snimio kanal “History”.

Izvor: magazin.novosti.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti