Ogromna tragedija: Poznatoj srpskoj voditeljici autobus otkinuo ruku: Doktori joj se bore za život (FOTO)

Poznata srbijanska voditeljica Dea Đurđević sa televizije Pink teško je povrijeđena i amputirana joj je ruka na licu mjesta poslije zaista stravične saobraćajne nesreće, koja se desila kod beogradske bolnice “Dr Dragiša Mišović” u samom centru grada Beograda.

3-73(1)

Nju je totalno udario autobus GSP-a koji se onda zakucao u učesnike nezgodnog lančanog sudara u kojem su učestvovala čak dva GSP autobusa i tri automobila koji su se nanizali bukvalno jedan na drugi. Prema prvim i još uvijek nezvaničnim informacijama do kojih su došli lokalni portali, mladoj voditeljici TV Pink Dei Đurđević, koja je u ovoj nesreći bila teško povrijeđena, amputirana je ruka na licu mjesta.

2-80

Naime, kada je došlo do sudara putničkih vozila, vozači su odmah izašli iz svojih kola da provjere i utvrde nastalu štetu na licu mjesta, ali je u tom trenutku autobus naletio na nesretnu voditeljicu i doslovno je “pokupio” na trotoaru gdje je ona stajala sa mikrofonom. Prema prvim neprovjerenim informacijama, ona je u veoma teškom stanju, i doktori se čak bore i za njen život.

1-77

Profesor Darko Mirković sa VMA objasnio je da je kod njih zaprimljeno troje povrijeđenih, od kojih dvoje sa jako teškim povredama. Žena koja se trenutno nalazi na intenzivnoj njezi ima jako teške povrede ekstremiteta.

Izvor: viralnodanas.info

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti