ODUŠEVIO ČITAV BALKAN: Ovo je najjači OGLAS ZA POSAO koji ste vidjeli!

Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama ruši sve tabue. Naime, pošto vlada fama da se u trgovini poslovi uglavnom nude što mlađim i što atraktivnijim djevojkama bez obzira na umijeće, oglas koji se pojavio na Facebooku to demantuje

oglas1

Evo o čemu se radi i šta u oglasu piše:

“Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica. Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina.

Može i koja više, može i koja manje. Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to poslije strpljivo vrati.

Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il’ kontaktna sočiva. Negdje vjerujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je riječ o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamijenjena nekom mlađom.

Tražimo osobu koja:

– zna da se svakom kaže Vi, a umije stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže Ti

– nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vrijeme donijelo

– zna da je diskrecija dio vaspitanja i da je dio tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog.

Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna“, piše u ovom oglasu.

Izvor:beograd.in

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti