Njih je nemoguće PREVARITI: Tri horoskopska znaka koja će znati kada ih LAŽETE!

Laži i spletke vam neće poći za rukom

hor5

Postoje tri horoskopska znaka, koje je teško, gotovo nemoguće, prevariti. Razlog je razvijena intuicija, koja ih navodi da urade pravu stvar. Stoga, ukoliko ste se nameračili da nešto od njih sakrijete ili ih slažete, razmislite dobro, jer vam vjerovatno neće poći za rukom.

Ribe

Ribama se često događa da sanjaju stvari koje im ukazuju na neku situaciju ili važan događaj koji se kasnije ostvari. Njihov unutrašnji mir i zadovoljstvo prerastaju u intuiciju koja ih vodi u gotovo svim životnim situacijama u kojima se nađu.

hor6

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije imaju vrlo izražen osjećaj za sve i dovoljan im je jedan upućen pogled da znaju ko šta misli. Sve proživljavaju kroz dubinu i često tačno pretpostave šta će se slijedeće dogoditi. Vole adrenalin i kretanje pa ponekad zbog toga ne žele da poslušaju sebe, što im se uglavnom događa kada je u pitanju ljubav.

Strijelac

Strijelcima je potrebno da pronađu unutrašnji mir kako bi im intuicija zaista proradila. Kada malo porade na sebi, intuicija u mnogim stvarima počinje da ih spašava. Ipak, njima je ključno pronalaženje mira i unutrašnjeg sklada.

Izvor: index.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti