NAPRAVIO NEVIĐENI HAOS: Cijeloj porodici kupio kućni DNK test pa otkrio nevjerovatnu porodičnu tajnu

Paketi DNK testova koje možete koristiti kod kuće sve su popularniji, no ponekad ih je bolje ne koristiti.

testing2

Uvjerio se u to jedan muškarac s Reddita, koji je s ostalima podijelio svoju priču u testiranju DNK. On je testove kupio porodici kao poklon za Božić, jedan je uzeo sebi, a ostale podijelio ocu, majci, bratu i sestrama.

“Svi su otvorili ovoj poklon istovremeno, a majka je počela paničariti, tvrdila je da nije htjela da koristimo te testove jer sadrže hemikalije koje nisu sigurne. Rekli smo joj da tu nema hemikalija, ali vidjelo se da je i dalje uznemirena. Poslije nas je počela uvjeravati da samo jedno od nas djece treba napraviti test jer će ionako biti jednaki rezultati, a da ostale testove možemo preprodati. Nakon toga su se naši roditelji svađali u sobi, a mi smo odgonetali ko od nas ima drugog oca”, napisao je.

Nakon što su korisnici Reddita napisali svoje mišljenje o razlozima neobičnog ponašanja njegove majke, a neki su je i vrijeđali, on se ponovno javio.

“Ipak nisam upropastio Božić, zapravo se sve pretvorilo u božićno čudo. Otac moje najstarije sestre umro je brzo nakon što se ona rodila, a njen dobar prijatelj pomagao joj je da prebrodi to najmračnije razdoblje u svom životu. U tom periodu su se zaljubili, a potom stvorili ostatak naše porodice. Nikad nam nisu rekli što je bilo, jer je mami bilo jako teško. Sinoć je bila dovoljno snažna da nam to ispriča i pokaže fotografije, što nas je još više zbližilo”, napisao je i dodao:

“Ne, mama mi ipak nije kurva. Ne, ti mi nisi tata.”

Izvor: magazin.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti