Najveći materijalisti: Horoskopski znaci koji ne mogu bez novca

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima jednostavno ne mogu bez novca i svega što on donosi. Ali iako mnogi na to gledaju kao na nešto loše, to ne mora nužno da bude tako.

horos5

Njima plodovi rada znače više nego bilo kome drugome i trude se da ih umnožavaju što je više moguće.

Bik

Bikovi novac izuzetno cijene. Rade koliko god je potrebno kako bi ga zaradili, a kada zarade dovoljno, vole sebi da priušte luksuzne stvari.

Iako su uvijek spremni da pomognu, Bikovi ne vole da pozajmljuju novac ni drugima ni od drugih. Njihova najveća greška je ta što ponekada pokušavaju da kupe sopstvenu sreću, što je vrlo kratkoročno.

Lav

Osobe rođene u znaku Lava odmalena sanjaju o bogatstvu. Uvijek kupuju i investiraju u najbolje i vole da žive na visokoj nozi.

Ali kada je u pitanju sticanje novca, nije im teško da rade i nekoliko poslova kako bi imali sve što požele. Vrlo su ambiciozni i veliki su hedonisti, što vole i da ističu.

Jarac

Jarčevi novac i sve što posjeduju cijene više od bilo čega i ne žele ni u kom slučaju da ostanu bez svoje imovine. Veoma su vrijedni i spremni su naporno da rade kako bi ostvarili svoje snove.

Ipak, Jarčeve muči isti problem kao Bikove. Kupovinom odjeće i svakakvih nepotrebnih sitnica oni pokušavaju da zamaskiraju neke probleme i pokušaju da se usreće na potpuno pogrešan način

Izvor: haber.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti