Mustafa Nadarević privatno: Humor u genima (FOTO)

Privatne fotografije poznatog 72-godišnjeg glumca i zvijezde humorističke serije “Lud, zbunjen, normalan” rijetko su viđene u javnosti, a jednu od prvih objavila je njegova 28-godišnja kćerka Nana našalivši se kako je od tate naslijedila dobar smisao za humor, ali ne i gustu kosu.

mn2

Sa kćerkom Nanom

Nana koja se bavi marketingom i trenutno radi kao PR menadžer za poznatu američku kozmetičku kuću MAC, jedna je od troje Mustafine djece.

Najstarija kćerka Nađa istoričar je umjetnosti i s majkom Jasnom, Mustafinom prvom suprugom živi u Americi.

Nanu i sina Ašu (24), inače uspješnog sportistu, glumac je dobio u drugom braku sa Snježanom Nadarević. Jednom prilikom objasnio je kako su dobili pomalo neobična imena.

“Budući da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kćerka dobila je to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku. Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak! Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima”, izjavio je jednom prilikom Nadarević.

Za tatu Nana ima samo riječi hvale, ali kao i on zna dobro da se našali. Njihovu zajedničku fotografiju potpisala je riječima:

“Osim dobrog izgleda i dobar humor nam je u genima. Od tate sam naslijedila puno dobrih gena, ali ne i dobru kosu”.

mn4

mn5

Posljednje godine nisu bile nimalo lake Mustafi Nadareviću, a najveću podršku imao je u svojoj djeci i kolegama. Prije tri godine borbu sa zloćudnom bolesti izgubila je njegova supruga, a i sam je bio operisan godinu dana kasnije zbog problema sa srcem.

“Stalno pokušavam da ne mislim na prošlost već na budućnost, što znači da kod sebe želim da razvijem ogromnu količinu optimizma – za naprijed”, otkrio je kako danas gleda na život jedan od naših najcjenjenijih glumaca.

Izvor: tportal.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti