Moj muž je duplo stariji od mene, ali to je najmanji problem … Kada ljudi čuju kako smo se upoznali, zgroze se …

Taylor Lehman (27) iz Arizone je svog sadašnjeg supruga Kerna (54) upoznala na najbizarniji mogući način, a svoju ljubav ne žele da kriju.

ama1

Kern je, naime, otac Taylorine najbolje prijateljice Amande (30). Ne smeta im, kažu njih dvoje, razlika u godinama – čak kažu da ih porede sa Catherine Zeta Jones i Michael Douglasom.

Amandi je, s druge strane, ta veza veoma smetala. Prije pet godina, prisjeća se Taylor, upoznala je oca svoje najbolje drugarice i susret je tekao ovako:

– Kada smo se upoznali, Amanda i ja smo bile kolegice. Bila sam u vezi, pa sam samo konstatovala da je Kern baš privlačan. Mene su inače oduvijek privlačili stariji muškarci. Uglavnom, dopala sam se i ja njemu, pa smo malo flertovali. Susretali smo se povremeno i otkrivali da smo veoma slični. Kada smo počeli vezu, nismo ni slutili da ćemo se čak i vjenčati, ali ustanovili smo da smo srodne duše. Kern je sve što tražim u muškarcu – zreo i stabilan, ali i uvijek spreman za zabavu – kaže Taylor i dodaje da se Amanda vremenom pomirila sa njihovom vezom.

ama2

Kako kaže Taylor, prvo negativno iskustvo sa okolinom imali su već prilikom priprema za vjenčanje.

– Vadili smo potvrde i notar je rekao: “Neka vaša kćerka potpiše ovdje”. Kern je rekao: “To je moja buduća žena” – kaže Taylor.

A nije samo Amanda bila zgrožena ovom vezom, već i Taylorini roditelji.

– Mama je naročito bila ljuta, ali oboje su znali da volim starije muškarce. Sada su se pomirili s tim i svi se družimo – priča Taylor koja se udala za Kerna prošle godine u Meksiku.

ama3

A jedna stvar ipak brine Taylor:

– Budući da je razlika u godinama čak 27 u njegovu korist, plaši me činjenica da će vjerovatno umrijeti mnogo prije mene. Ja sam ipak žena u srednjim dvadesetim godinama, ne bi trebalo da brinem oko toga još uvijek. Ipak, niko ne zna šta ga čeka sutra, pa ćemo uživati u sadašnjosti – kaže Taylor.

Izvor: hayat.ba

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti