Massimo Savić: Od ljepote njegove kćerke zastaje dah a otkriva i šta misli o svojoj supruzi

Masimo Savić sa suprugom Eni je već dvije i po decenije u sretnom braku. Imaju kćerku Mirnu na koju su veoma ponosni.

mass2

– Kada me pitaju koji je recept za uspjeh, kažem da se radi o iskrenosti, o neskrivanju i nemanju nekih drugih telefona sa strane. Supruga i ja imamo zajednički mail. Vrlo često zbog obaveza ne stignem sve da pogledam pa mi supruga pročita šta je stiglo. Ja bilo kom novinaru mogu da dam svoj kompjuter da pogleda šta ima u njemu. Osim fotografija, pjesama i profesionalnih pisama, nema ničeg drugog. Nema ničeg kompromitujućeg jer ja tako ne živim, rekao je Masimo i dodao:

– Već odavno sam uredio svoj život. Nekada sam bio neko ko je račune gužvao i bacao. Plaćao sam struju kada bi me isključili. Onda sam shvatio da strašno puno gubim. Dijete je bilo malo, ali sam znao da će uskoro sve to početi da pamti. Supruga i ja smo sjeli i dogovorili se da od tada pa nadalje sve što stigne odmah zajednički rješavamo. Tako da smo već jako dugo u jednom mirnom životu i to mi izuzetno prija, ističe poznati hrvatski umjetnik.

mass1

Masimo ističe da je Eni doktor veterinarske medicine i da je jako puno u životu naučio od nje.

– Prije nje sam stvarno bio idiot. Ona je bila ta koja mi je rekla da određene knjige moram da pročitam. Iz primjera njene porodice, jer moja jeste bila disfunkcionalna, shvatio sam kako se ponaša glava porodice. Ako hoćete da su vam djeca dobro i da rastu bez kompleksa, morate biti otvoreni sa njima. Prvo što smo htjeli da postignemo kod naše ćerke Mirne jeste da se nama prvo obrati kada bude u bilo kakvom problemu. Nema skrivanja ničega od nas. Ona će uskoro magistrirati, pa doktorirati u Americi političke nauke i novinarstvo. Mislim da će se baviti ozbiljnim istraživačkim novinarstvom i pisaće knjige, rekao je on, a onda je otkrio da je kćerka naslijedila talenat za pjevanje od njega.

mass3

– Koliko god je muzički talentovana, ipak nam se najviše sviđa kako piše. Inače, jasno je da ljudi u nekom trenutku za mene kažu: “Ovaj čovjek nikoga ne dira. Radi svoj posao, živi svoj život, ima vrlo uspješnu ćerku i u braku je sa ženom koja apsolutno stoji iza njega. Jedan od rijetkih sa strahovito stabilnim brakom”. Mnoge sam prijatelje zeznuo tako što sam ženi poklonio ozbiljnu dijamantčinu za 25 godina braka. Svi su se strašno ljutili i govorili: “Da li ti shvataš šta si napravio? Sada ćemo svi morati da uradimo tako nešto”. Ja sam porodičan čovjek koji u porodici crpi energiju da bi izdržao ono što radi, otkriva Savić.

Izvor: blic.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti