LIČI NA INVAZIJU: Snimljena flota od stotinu NLO-a koji se približavaju Zemlji (VIDEO)

Prije nekoliko mjeseci naučnici su izjavili da možda postoje desetine inteligentnih vanzemaljskih civilizacija nedaleko od Zemlje. Neke od njih mogu čak biti dovoljno napredne da komuniciraju sa nama.

Prema studiji objavljenoj u naučnom časopisu The Astrophisical Journal, naučnici sa Univerziteta u Nottinghamu, Velika Britanija, procjenjuju da postoji najmanje 36 visoko naprednih vanzemaljskih civilizacija u univerzumu.

Ali pojedini idu korak dalje i kažu da je procjena zapravo konzervativna: zasnovana je na pretpostavci da se inteligentni oblici života na drugim planetama formiraju na sličan način kao na Zemlji, koristeći ono što nazivaju astrobiološkom kopernikanskom granicom.

Istraživači su pretpostavili da Zemlja nije posebna: ako bi se planeta slična Zemlji formirala u orbiti sličnoj našoj planeti oko zvijezde slične Suncu, u kojoj bi se nalazila civilizacija koja se razvija tehnološki slično ljudima, u našoj galaksiji bi postojalo otprilike 36 civilizacija.

U ovom slučaju, druge tehnološke civilizacije bi slale signale, kao što su radio prenosi sa satelita i televizije, u vremenskoj liniji sličnoj ljudskoj, takođe pokušavajući da pronađu druge oblike života.

Dakle, ako su naučnici toliko sigurni u prisustvo vanzemaljaca u našoj galaksiji, ne bi trebalo da nas iznenade video snimci koji prikazuju flotu od stotina NLO-a iznad Zemlje.

Još jedna flota NLO-a

Kamera Međunarodne svemirske stanice (ISS) snimila je flotu od više od 150 neidentifikovanih letećih objekata u Zemljinoj orbiti. Međutim, ovo nije prvi put da se slično viđenje dešava posljednjih mjeseci.

Čak je i ruski kosmonaut Ivan Vagner, sa Međunarodne svemirske stanice (ISS), zabilježio prisustvo nekoliko čudnih svjetala tokom boravka na ISS-u.

Video snimljen iz unutrašnjosti ISS-a, pokazao je najmanje pet misterioznih objekata koji se kreću u formaciji, koji se pojavljuju iza Zemlje, iz Vagnerove perspektive.

U ovom novom viđenju, izgled NLO flote je snimljen kamerom ISS-a tokom noći 15. novembra.

Prisustvo čudnih objekata u Zemljinoj orbiti je toliko veliko da svi ne ulaze u vidno polje kamere, ali se vidi da ih ima najmanje 150.

Najskeptičniji korisnici interneta sugerisali su da su ove NLO formacije svjetla nekog grada, ali kako ISS kruži oko Zemlje za oko 93 minuta, završavajući 15,5 orbita dnevno, trebalo bi da vidimo ovakva navodna gradska svjetla u uživo prenosu svakog dana, ali to nije slučaj.

Dakle, jasno je da čudni svetleći objekti nisu svetla velikih gradova, a zbog svoje veličine nisu ribarski čamci ili Starlink sateliti.

Takođe treba dodati da se ove svetlosne formacije ne pojavljuju stalno u direktnim prenosima ISS-a, već se pojavljuju neočekivano, a zatim nestaju kao da nikada nisu postojale. E sad, pitanje koje mnogi postavljaju je: kuda idu i u koju svrhu putuju u tolikom broju?

U ovom trenutku postoji bezbroj teorija koje bi mogle da objasne njihovu pravu svrhu. Jedna od mogućnosti je da se radi o svemirskim brodovima vanzemaljaca koji napuštaju našu planetu u formacijama.

Najskeptičniji korisnici interneta sugerisali su da su ove NLO formacije svetla nekog grada, ali kako ISS kruži oko Zemlje za oko 93 minuta, završavajući 15,5 orbita dnevno, trebalo bi da vidimo ovakva navodna gradska svjetla u uživo prenosu svakog dana, ali to nije slučaj.

Dakle, jasno je da čudni svjetleći objekti nisu svjetla velikih gradova, a zbog svoje veličine nisu ribarski čamci ili Starlink sateliti.

Takođe treba dodati da se ove svjetlosne formacije ne pojavljuju stalno u direktnim prenosima ISS-a, već se pojavljuju neočekivano, a zatim nestaju kao da nikada nisu postojale. E sad, pitanje koje mnogi postavljaju je: kuda idu i u koju svrhu putuju u tolikom broju?

U ovom trenutku postoji bezbroj teorija koje bi mogle da objasne njihovu pravu svrhu. Jedna od mogućnosti je da se radi o svemirskim brodovima vanzemaljaca koji napuštaju našu planetu u formacijama.

Druga mogućnost, i jedna od najpopularnijih, jeste da su oni definitivni dokaz da se neka civilizacija iz drugih svjetova sprema za tihu invaziju, postavljajući svoju flotu strateški, kao da je šahovska garnitura. Iako ne možemo isključiti ni mogućnost da se radi o američkim svemirskim snagama.

Mora se naglasiti da je jedinica svemirskih snaga Space Delta 9 zvanično dobila svoju prvu misiju: orbitalni rat.

Kao dio pojačanja naoružanja Svemirskih snaga, zvanično je preuzela kontrolu nad misterioznim eksperimentalnim bespilotnim mini space šatlom X-37B koji je završio niz tajnih orbita za nepoznate svrhe, od kojih je posljednja uključivala projekat za Svemirske snage.

Stoga ne bi trebalo da bude iznenađenje što su stotine objekata koji se krišom kreću u Zemljinoj orbiti tajni uređaji Svemirskih snaga.

Ostavljajući po strani sve ove teorije, istina je da ako više od 150 nepoznatih svemirskih objekata leti orbitom naše planete, zašto Nacionalna uprava za aeronautiku i svemir (NASA), ruska Federalna svemirska agencija (Roskosmos) ili Evropska svemirska agencija (ESA) ne smatraju potrebnim da objašnjavaju koji su to čudni objekti koji se pojavljuju u direktnom prenosu ISS?

Izvor: webtribune.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti