LEGENDARNI ARGENTINAC VIŠE NE MOŽE HODATI: Batistuta uskoro mora na operaciju!

Dva dana od završetka karijere nisam mogao hodati. Mokrio sam u krevet, a WC je bio tri metra od mene. Nisam mogao ustati od bolova – rekao je Batistuta koji je u očaju od doktora tražio da mu amputira noge

batistuta

Proslavljeni argentinski napadač Gabriel Batistuta (50) posljednjih je nekoliko godina daleko od svjetla pozornice i očiju javnosti i proživljava – pakao.

Naime, po završetku igračke karijere shvatio je koliko je njegovo tijelo izraubano od velikih napora. U koštanim člancima ima hroničnu bol već godinama, bio je neko vrijeme čak i nepokretan, ali čini se da je pronašao rješenje. Uskoro odlazi u Švicarsku na operaciju koja bi ga trebala osloboditi bolova.

I to kakvu operaciju! Naime, švicarski mu doktori planiraju ugraditi protetičko pomagalo u nogu.


View this post on Instagram

Pradera del Puma,con los amigos Juan,Marcos,Enrique y Monica me siento a casa….

A post shared by Gabriel Omar Batistuta (@gabrielbatistutaok) on

– Nadam se da neću imati bolove dok sjedim, da ću moći hodati normalno, skijati ili igrati golf. Ovo je najbolji način da se riješim bolova – priznao je Batistuta.

Popularni Batigol prije nekoliko je godina otkrio svoje probleme.

– Dva dana od završetka karijere nisam mogao hodati. Mokrio sam u krevet, a WC je bio tri metra od mene. Nisam mogao ustati od bolova – rekao je Batistuta koji je u očaju od doktora tražio da mu amputira noge!

Valjda će za legendu Fiorentine nakon operacije doći bolji dani.

Izvor: 24sata.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti