Koji vas simbol najviše privlači? Vaš izbor predviđa nešto važno o vašoj budućnosti!

Pogledajte sliku, zatvorite oči i u mislima vizualizujte sliku simbola koji vam se najviše sviđa. Nakon toga pročitajte tumačenje vašeg simbola.

simb1

Vaš izbor predviđa nešto važno o vašoj budućnosti!

1. Ako ste odabrali mašnu

To znači da vas u bliskoj budućnosti možda čeka sukob s članovima vaše porodice ili s prijateljima. Najvjerovatnije, će se sukob pojaviti iz čista mira i neće imati krupne temelje.

Vaš zadatak nije da budete tvrdoglavi, već da smanjite tenziju. Pokušajte da budete pristupačni i da nađete ravnotežu. Možete izbjeći neslaganje u vašoj porodici.

simb3

2. Ako ste odabrali vagu

Odabir ovog simbola znači da možete da očekujete ​​profit. Otvorite oči i ne propustite znakove sreće. Vaga takođe znači da će se stari problem riješiti u vašu korist. Ako uložite trud i budete dovoljno smjeli, bićete nagrađeni.

3. Ako ste odabrali djevojku

Muškarcima: mlada djevojka govori da ćete uskoro susresti svoju drugu polovinu. Ako imate nekoga u planu, pažljivije obratite pažnju i iskoristite svu svoju harizmu. Ali joj nemojte previše dosađivati kako je ne bi uplašili.

Ženama: obratite pažnju na svoje ponašanje. Možda trebate da prepustite kontrolu vašem partneru. Pokušajte da budete nježniji i ženstveniji. Nemojte igrati ulogu muškarca u suknji jer vam to nije potrebno.

simb4

4. Ako ste odabrali stablo

Vaš odabir simboliše mudrost i postoji velika mogućnost da ćete uskoro biti testirani. Ipak, nemojte se razočarati jer će vam vaše znanje pomoći u tome.

Ne bi trebalo da se predate, jer sve možete da podnesete.

5. Ako ste odabrali kočiju

To znači da ćete uskoro putovati. To može da bude pravi put do nekog odredišta ili ekspedicija upoznavanja sebe. Najvjerovatnije ćete morati da napravite izbor i da se odlučite hoćete li prekinuti vezu ili ćete pokušati da je sačuvate.

simb6

6. Ako ste odabrali ključ

Odabir ključa znači da ćete uskoro ostvariti cilj koji ste vizualizovali. U ovoj fazi morate biti oprezni u saradnji s različitim ljudima, jer biste se mogli suočiti s nepoštenjem ili izdajom.

7. Ako ste odabrali prstenje

To simboliše istinsku ljubav, a ako još niste u braku, uskoro ćete se vjenčati. Možete računati na prinovu u vašoj porodici. Prstenje je simbol prijateljstva temeljenog na vjernosti.

simb5

8. Ako ste odabrali brod

Možete li osjetiti vjetar promjene? Možete računati na promjene u svim područjima svog života. Samo vi možete odlučiti jesu li vam one potrebne ili ne.

Izvor: espreso.rs

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti