“Kako se ovo tačno nosi?!”: KUPAĆI KOSTIM koji je nasmijao i zbunio žene (FOTO)

Ako ste ikad nosili visoko izrezan kupaći kostim ili ste ga bar probali, onda znate da se radi o modelu koji može biti i nezgodan i neudoban

Jedan takav kostim nadmašio je sve druge toliko da već nekoliko dana zabavlja žene na Twitteru.

Prva ga je primjetila i na svom Twitteru podelila novinarka Alanna Okun. Uz fotografiju jako visoko izrezanog crvenog kupaćeg kostima napisala je “Kako bi moje tijelo trebalo da izgleda …”.

Njena objava skupila je nekoliko stotina komentara, uglavnom od strane žena koje je ovaj kupaći kostim pošteno nasmijao – i probudio njihovu kreativnost.

Žene se na primjer pitaju da li dizajneri ovog kupaćeg kostima misle da se noge nastavljaju direktno na grudi.

“Umorni ste od osjećaja nesigurnosti zbog vaše zadnjice? S našim novim kupaćim kostimom toliko ćete se brinuti zbog svijeta koji vidi vaše stidne usne da ćete zaboraviti na zadnjicu”, jedan je od komentara.

Kako se ovo tačno nosi, još je jedan komentar i vrlo često pitanje ispod objave.

Korisnice Twittera bacile su se i na izradu ilustracija kako bi njihova tijela “trebalo da izgledaju”. Twitterašice je kupaći kostim podsjetio i na praćku, a neke su se sjetile i popularnog Borata i njegovih kreacija.

U svakom slučaju, složne su oko toga da je bar cijena od 11 dolara pogođena, kao i oko toga da u ovakvom modelu sebe baš ne vide na plaži.

Pogledajte kako izgleda:

Izvor: zadovoljna.hr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti