Kako pratiti automobil koristeći smartphone? (VIDEO)

Broj krađa automobila je u stalnom porastu. Nasreću, napredak tehnologije nam olakšava život, a lopovima ga otežava.

Zaključavanje vašeg automobila još uvijek je neophodno, ali pojavio se i mali uređaj koji se lako postavlja i pruža vrlo efikasnu uslugu praćenja.

O Čemu Se Tu Radi?

Radi se o malom i diskretnom uređaju veličine novčića po imenu TrackR, koji je donio revoluciju na tržište.

track2

Ali … Kako To Funkcioniše?

Super lagano! Kako bi se stavio u funkciju, potrebno je manje od pet minuta. Samo ga trebate spojiti s vašim pametnim telefonom i preuzeti besplatnu aplikaciju koja će vam omogućiti da ga locirate u bilo kom trenutku.

Kada s time završite, jedino što trebate je da ga sakrijete u svome autu, na svome privjesku za ključeve, u svom novčaniku ili na bilo kojem predmetu koji želite locirati.

track3

Sada samo otvorite aplikaciju na svome mobitelu i moći ćete vidjeti poziciju svoga uređaja. Ukoliko vam se dogodi da izgubite automobil, jednostavno odaberite “pronađi uređaj” i dobit ćete koordinate nove lokacije.

U ovom video snimku pogledajte TrackR na djelu:

Koliko Će Me To Koštati?

Vjerovatno mislite da će ovaj uređaj biti vrlo skup … ali ne. Ovo je najbolji dio; jedan uređaj možete dobiti zaista jeftino, cijena mu je oko 30 €. To nije nimalo loše uzevši u obzir da se sada možete odmoriti znajući u svakom trenutku gdje se nalazi vaš automobil.

Kako Kupiti TrackR?

Super lako, možete ga kupiti na službenoj internet stranici.

track4

Ostale Funkcije

Zaboravljate li često svoj novčanik? Zaboravljate gdje ste ostavili ključeve? Ili želite spriječiti bijeg kućnoga ljubimca? S uređajem Trackr možete takođe pratiti bilo koju ličnu stvar, jednostavno ga pričvrstite uz predmet koji smatrate važnim ili ga je lako izgubiti. Potom ga povežite sa svojim pametnim telefonom (s TrackR aplikacijom) i unutar nekoliko sekundi naći ćete ono što ste izgubili, toliko je lako!

TrackR Je Savršen Za:

track5

Izvor: klubsmijeha.com

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Povezane vijesti